Jetty gir deg kontroll og oversikt fra start til slutt ved å samle all informasjon på ett sted og samtidig sørge for sømløs og enkel kommunikasjon til de rette menneskene.  Start med de grunnleggende funksjonene i Jetty's gratisversjon, og bygg deretter videre med tilleggsmoduler når du trenger dem.
Jetty gir deg kontroll og oversikt fra start til slutt ved å samle all informasjon på ett sted og samtidig sørge for sømløs og enkel kommunikasjon til de rette menneskene. Start med de grunnleggende funksjonene i Jetty's gratisversjon, og bygg deretter videre med tilleggsmoduler når du trenger dem.

Sommertilbud: 70% på tilleggsmoduler i Jetty

27.06.2022

Jetty er et skybasert planleggings- og styringsverktøy for arrangører. Verktøyet gjør arrangørhverdagen enklere, ved å holde stab og øvrige interessenter oppdatert og informert i sanntid. Det er gratis å bruke Jetty. Har du behov for ekstra funksjonalitet får medlemmer av NKA 70 % rabatt de første tre månedene - deretter 25 % rabatt. Tilbudet varer frem til 25. juli.

Start med de grunnleggende funksjonene i Jetty's gratisversjon, og bygg deretter videre med tilleggsmoduler når du trenger dem. Opplæring i systemet er digital og gratis. I løpet av en times tid vil du være ferdig utdannet som Jetty Pro bruker.

Rabattavtalen med NKAs medlemmer er eksklusiv i Norge og medlemmer av NKA får alltid 25 % rabatt på alle tilleggsmoduler hos Jetty. 

 

Sommertilbud

For å benytte deg av sommertilbudet benytter du egen rabattkode som er tilgjengelig for innloggede medlemmer. 

Les mer her