Opplever du at alle i organisasjonen jobber på litt forskjellige måter? Jobber du med mange Excel- og Word-filer som sendes rundt og lagres på forskjellige Dropbox-løsninger? Lei av gjentatt manuelt arbeid, filer i forskjellige versjoner og uendelige lange e-postsamtaler? Føler du at du ikke har full kontroll over prosjektene dine? Du er ikke alene.

Jetty er et skybasert planleggings- og styringsverktøy for arrangører. Verktøyet gjør arrangørhverdagen enklere ved å holde stab og øvrige interessenter oppdatert og informert i sanntid. Rabattavtalen med Norske Kulturarrangører er eksklusiv i Norge og det er helt gratis å komme i gang!

Med Jetty kan du ta kontroll over blant annet:

  • Booking
  • Teknisk produksjon
  • Hospitality
  • Markedsføring
  • Akkrediteringer
  • Matleverandører og partnere
  • Frivillige

 

Medlemsfordel

25 % rabatt på alle tilleggsmoduler. Rabattkoden er synlig på denne siden for innloggede medlemmer. 

 

Kom i gang helt gratis

Jetty gir deg kontroll og oversikt fra start til slutt ved å samle all informasjon på ett sted og samtidig sørge for sømløs og enkel kommunikasjon til de rette menneskene.

Start med de grunnleggende funksjonene i Jetty's gratisversjon, og bygg deretter videre med tilleggsmoduler når du trenger dem. Opplæring i systemet er digital og gratis. I løpet av en times tid vil du være ferdig utdannet som Jetty Pro bruker. 

Med enkel administrasjon får alle involverte kun tilgang til områdene de har behov for å ha tilgang til. Du kan også være trygg på at alle sitter med den nyeste versjonen av nødvendige avtaler, planer og dokumenter.

Du betaler kun for funksjonaliteten du trenger og systemet står klar straks du registrer en bruker. Om det er tider på året der du ikke har behov for valgte tilleggsmoduler i Jetty kan man inaktivere disse modulene midlertidig slik at månedsprisen reduseres i det aktuelle tidsrommet.  

Kontakt Jetty direkte dersom du har spørsmål. 

Jetty - Våre kunder fra JettyVimeo.

Jetty - Working in the festival industry? fra JettyVimeo.

 

#

Jetty er et skybasert planleggings- og styringsverktøy for arrangører. Verktøyet er modulbasert, skalerbart og dynamisk slik at det kan tilpasses nøyaktig etter behovene for din virksomhet. Enten du driver en festival, arena, spillested eller et eventbyrå, har Jetty løsningen som passer for deg.

Teamet bak Jetty har lang fartstid og inngående kjennskap til arrangøryrket.

Kontaktperson
Markus Lindberg
E-post
Nettside