Bildet viser de to gründerne bak D2merch, Daniel Engen og David Møller-Nessa, som står i et produksjonsrom og snakker om broderingstråd og tekstiler. Siden oppstarten i 2018 har de levert merch til mange kjente artister og arrangører. Nå lanseres en medlemsfordel om miljøsertifisert merch til medlemmer av Norske Kulturarrangører. Foto: D2merch.

Ny medlemsfordel: rabatt på miljøsertifisert merchandise

24.11.2022

Arrangører kan bidra i klimakampen ved å ta kunnskapsbaserte valg og tenke kreativt rundt merch og profilartikler. Medlemmer av NKA får nå rabatt på miljøsertifisert merchandise, og rabatten er ekstra god for de som har et særskilt miljøfokus. 

D2merch jobber for at alt de leverer skal være grønt og sertifisert. Det er et ambisiøst mål for en bedrift som driver med tekstiler, og det er nettopp dette vi liker!

I tillegg til å jobbe systematisk med bærekraftige løsninger har D2merch også en hårete visjon om å bli musikknorges foretrukne leverandør av merchandise, og de er på god vei. Siden oppstarten i 2018 har de levert merchandise til mange kjente artister og arrangører. Med in-house silketrykk, brodering, digitaltrykk og mye mer, er D2merch svært fleksible og har kort vei fra idé til ferdig produkt.

Fungerende daglig leder i Norske Kulturarrangører, Anders Tangen, er glad for å kunne tilby denne medlemsfordelen på tampen av året og håper at tilbudet vil utnyttes godt av medlemmene.

- Konseptet om leasing av merchandise er særdeles spennende. Vi fikk mange positive tilbakemeldinger etter D2merch sin presentasjon på Arrangørkonferansen for noen uker siden og gleder oss til å følge utviklingen. Bærekraftig utvikling står sentralt i alt vårt arbeid og vi kommer til å intensivere arbeidet med grønn omstilling i arrangørfeltet i tiden som kommer. Jeg kan røpe at medlemmene våre har flere grønne medlemstilbud i vente, som støtter oppunder det grønne skiftet, sier Tangen. 

Se hele medlemsfordelen her

Unik medlemsfordel

Merchandise er i utgangspunktet ikke miljøvennlig, men sammen med D2merch ønsker vi å stimulere til at det skal være så miljøvennlig som mulig. Derfor gjelder medlemstilbudet kun for varer som er sertifiserte med sertifiseringene GOTS eller Global Recycle. Som en ekstra bonus oppnår medlemmer med særskilt godt miljøfokus den høyeste rabatten, som tilsvarer forhandlerpris (ca. 30 % rabatt). Denne rabatten gjelder for medlemmer som er Miljøfyrtårnsertifisert eller som kan vise til en oppdatert og målbar bærekraftsstrategi.

Medlemmer av NKA oppnår også gunstige betingelser på leasing av merch (inntil 34 % rabatt) til sine arrangementer og får med dette mulighet til å være med på et ekstremt spennende prosjekt som flere arrangører allerede har planlagt for i 2023. 

 

Møt D2merch