Valgt på landsmøtet 28. oktober 2023

Trude Storheim
Trude Storheim
Styreleder

Trude har siden 2008 vært daglig leder og kunstnerisk ansvarlig for Vossajazz. Hun har lang fartstid i kulturlivet, organisasjonslivet og frivilligheten. Hun har hatt flere kulturorienterte styreverv, er medlem av valgkomiteen til Europe Jazz Network, medlem av det kunstneriske utvalget til Norsk Jazzforum, og er leder for det kunstneriske utvalget til Vestnorsk Jazzsenter. Hun har vært med i arbeidsgruppen til Norsk Kulturråd, og har jobbet med rapporten "Scenarioer for fremtidens kultursektor". Hun har også vært med i en rekke internasjonale og nasjonale juryer.

Gøran Aamodt
Gøran Aamodt
Styremedlem

Gøran Aamodt er med-gründer, styreleder og festivalsjef i Parkenfestivalen i Bodø. Han har bred erfaring innenfor arrangørfeltet, og har arrangert konserter i både liten og stor skala siden 1995. Han har en forkjærlighet for å løfte fram talenter fra egen region; nemlig Nord-Norge. Gøran brenner for Bodøs kulturliv, og med status som Europeisk kulturhovedstad i 2024 ser framtiden så lys ut at solbriller er en nødvendighet.

Per-Harald Nilsson
Per-Harald Nilsson
Nestleder

Per-Harald er administrerende direktør for Stavanger Konserthus, og har en lang og innholdsrik karriere i kulturlivet. Han har vært kommunaldirektør og kultursjef i Sandnes kommune, kulturhussjef i Sandnes kulturhus og direktør for stiftelsen Kulturhuset USF i Bergen. Han har høyskoleutdanning fra Kunsthøyskolen i Bergen, og er styreleder ved Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger, styreleder ved Maestro F&B, styremedlem i dansekompaniet Carte Blanche, Nordisk Konserthusråd og Opera Rogaland. Han har tidligere vært styreleder i Norske kulturhus. Per-Harald har en lang ledererfaring. Han har vært involvert i en rekke store og tunge strategiprosesse, og han har et enormt nettverk. 

Roza Aghili Taslimi
Roza Aghili Taslimi
Styremedlem

Roza jobber som prosjektkoordinator i Music Norway, en stilling hun tiltrådte etter å ha vært en del av Music Norway sitt satsningsprogram; Endringsagenter. Hun er prosjektleder for Døråpneren, og hun har tidligere jobbet som prosjektkoordinator for anti-mobbing-kampanjen til Norsk Folkehjelp. Hun har en bachelor i film og TV produksjon fra London College of Communication. Hun startet klubbkonseptet Sweetcheeksxyou knyttet til klubben Blå i 2019, og hun arrangerer jevnlig klubbkvelder på Blå hele året. Roza er involvert i Nasjonalmuseets satsning på Skeivt Kulturår, og er opptatt av at kulturarrangementer skal komme flere til gode da hun brenner for å styrke mangfold og deltakelse i norsk musikkliv.

Runar Eggesvik
Runar Eggesvik
Styremedlem

Runar har vært arrangør i Oslo siden 90-tallet, og han har drevet en rekke scener i hovedstaden. Han er kjent fra arbeid med festivaler som Øyafestivalen og By:Larm, steder som Kulturhuset, Youngs, Internasjonalen, Café Mono, Laboratoriet, Oslo Camping, Prindsens Hage og Bakkekroen. Eggesvik omtales som seriegründer og møteplass-skaper. På starten av 2000-tallet satt han i styret i Norsk Rockforbund som det første næringsdrivende medlem. Han var da sentral i arbeidet med den nye strategien som førte til at Norsk Rockforbund ble til Norske Konsertarrangører. Runar jobber et sted mellom næring og kulturutvikling. Han brenner for å skape møteplasser i byen, og er spesielt opptatt av byutvikling og integrering. I dag er Runar utviklingssjef i Flott Gjort.

Ane Margrethe Ugelvik
Ane Margrethe Ugelvik
Styremedlem

Ane Margrethe Ugelvik er festivalleder i den samiske festivalen Márkomeannu. Hun har bakgrunn fra miljøbevegelsen, ungdomspolitikken og samisk organisasjonsliv. Ane Margrethe liker aller best å lage kulturelle arrangementer som samler mennesker som jobber for å endre verden.

Simon Alejandro Larsen
Simon Alejandro Larsen
Styremedlem

Simon Alejandro Larsen er stifter og daglig leder i den bergenske kulturorganisasjonen Jungelen, som arrangerer klubb- og konsertserier og festivalen Jungelfest. Alejandro er og stifter og daglig leder av Foreningen JUNG, som er en møteplass for unge i Bergen som bl.a. tilbyr danse- og dj-workshops og mentorordninger. I tillegg er Alejandro aktiv som DJ og spiller regelmessig på diverse klubber og barer. 

Linnéa Elisabeth Svensson
Linnéa Elisabeth Svensson
1. vara

Linnéa brenner for å hjelpe arrangører med å få til det grønne skiftet. Hun er programansvarlig for Oslo Urban Week, og har flere styreverv innen musikk- og samfunnssektoren. Hun er også  aktiv i europeiske samarbeidsorgan for en grønnere opplevelsessektor. 

Lisa Hoen
Lisa Hoen
2. vara

Lisa Hoen er festival- og programsjef for Tromsø internasjonale filmfestival. Hun har arbeidet i festivalen i ulike roller i over 10 år, og startet også TIFFs barnefilmfestival, TIFF Junior. I fem år arbeidet hun som kultur- og idrettsjef i Tromsø kommune. Gjennom årene har hun arbeidet innen media, kommunikasjon og kultur. Lisa studerte media og filosofi før hun begynte sin karriere med å starte et kultur- og livsstilsmagasin i Tromsø på 90-tallet. Selv om Lisa er bosatt i Tromsø bruker hun deler av fritiden med å drive grønnsaksgården Bjørke gård ved Hønefoss.

Eirik Brevik
Eirik Brevik
3. vara

Eirik jobber som daglig leder og festivalsjef i Trondheim Calling hvor han har jobbet siden Januar 2023. I tillegg er Eirik engasjert i flere andre musikk- og kulturarrangement, blant annet gjennom sin rolle som gründer og festivalsjef for HEIM Festival.