Valgt på landsmøtet 22. april 2022

Trude Storheim
Trude Storheim
Styreleder

Trude har siden 2008 vært daglig leder og kunstnerisk ansvarlig for Vossajazz. Hun har lang fartstid i kulturlivet, organisasjonslivet og frivilligheten. Hun har hatt flere kulturorienterte styreverv, er medlem av valgkomiteen til Europe Jazz Network, medlem av det kunstneriske utvalget til Norsk Jazzforum, og er leder for det kunstneriske utvalget til Vestnorsk Jazzsenter. Hun har vært med i arbeidsgruppen til Norsk Kulturråd, og har jobbet med rapporten "Scenarioer for fremtidens kultursektor". Hun har også vært med i en rekke internasjonale og nasjonale juryer.

Marit Over-Rein Stokkenes
Marit Over-Rein Stokkenes
Styremedlem

Marit Stokkenes er fagansvarlig i ØKS (Østafjelske kompetansesenter for musikk), medeier i arrangørselskapet Romfarer United og koordinator for Kulturnatt Drammen. Hun er medforfatter av håndboken "Mangfold i kulturlivet", og har tidligere jobbet som markedsansvarlig og prosjektleder for Interkultur, (nasjonalt kompetansesenter for flerkulturell formidling) og vært markedsansvarlig på Union Scene. Marit sitter i programkomitéen i Kongsberg Jazzfestival, og er kursholder for NKA i temaet "mangfold og publikumsutvikling".

Gøran Aamodt
Gøran Aamodt
Styremedlem

Gøran Aamodt er med-gründer, styreleder og festivalsjef i Parkenfestivalen i Bodø. Han har bred erfaring innenfor arrangørfeltet, og har arrangert konserter i både liten og stor skala siden 1995. Han har en forkjærlighet for å løfte fram talenter fra egen region; nemlig Nord-Norge. Gøran brenner for Bodøs kulturliv, og med status som Europeisk kulturhovedstad i 2024 ser framtiden så lys ut at solbriller er en nødvendighet.

Per-Harald Nilsson
Per-Harald Nilsson
Styremedlem

Per-Harald er administrerende direktør for Stavanger Konserthus, og har en lang og innholdsrik karriere i kulturlivet. Han har vært kommunaldirektør og kultursjef i Sandnes kommune, kulturhussjef i Sandnes kulturhus og direktør for stiftelsen Kulturhuset USF i Bergen. Han har høyskoleutdanning fra Kunsthøyskolen i Bergen, og er styreleder ved Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger, styreleder ved Maestro F&B, styremedlem i dansekompaniet Carte Blanche, Nordisk Konserthusråd og Opera Rogaland. Han har tidligere vært styreleder i Norske kulturhus. Per-Harald har en lang ledererfaring. Han har vært involvert i en rekke store og tunge strategiprosesse, og han har et enormt nettverk. 

Roza Aghili Taslimi
Roza Aghili Taslimi
Styremedlem

Roza jobber som prosjektkoordinator i Music Norway, en stilling hun tiltrådte etter å ha vært en del av Music Norway sitt satsningsprogram; Endringsagenter. Hun er prosjektleder for Døråpneren, og hun har tidligere jobbet som prosjektkoordinator for anti-mobbing-kampanjen til Norsk Folkehjelp. Hun har en bachelor i film og TV produksjon fra London College of Communication. Hun startet klubbkonseptet Sweetcheeksxyou knyttet til klubben Blå i 2019, og hun arrangerer jevnlig klubbkvelder på Blå hele året. Roza er involvert i Nasjonalmuseets satsning på Skeivt Kulturår, og er opptatt av at kulturarrangementer skal komme flere til gode da hun brenner for å styrke mangfold og deltakelse i norsk musikkliv.

Runar Eggesvik
Runar Eggesvik
Styremedlem

Runar har vært arrangør i Oslo siden 90-tallet, og han har drevet en rekke scener i hovedstaden. Han er kjent fra arbeid med festivaler som Øyafestivalen og By:Larm, steder som Kulturhuset, Youngs, Internasjonalen, Café Mono, Laboratoriet, Oslo Camping, Prindsens Hage og Bakkekroen. Eggesvik omtales som seriegründer og møteplass-skaper. På starten av 2000-tallet satt han i styret i Norsk Rockforbund som det første næringsdrivende medlem. Han var da sentral i arbeidet med den nye strategien som førte til at Norsk Rockforbund ble til Norske Konsertarrangører. Runar jobber et sted mellom næring og kulturutvikling. Han brenner for å skape møteplasser i byen, og er spesielt opptatt av byutvikling og integrering. I dag er Runar utviklingssjef i Flott Gjort.

Åsa Paaske Gulbrandsen
Åsa Paaske Gulbrandsen
Styremedlem

Åsa Paaske Gulbrandsen har bred bakgrunn fra ulike roller i små og store festivaler og kulturarrangement i Oslo, Tønsberg og Molde. Hun har erfaring fra konsertproduksjon og forskjellige klubbarrangører i Tønsberg og Oslo, i tillegg til omreisende prosjekter for SALT. Hun har i en årrekke jobbet med Miniøya i Oslo, Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, og har vært en sentral aktør i oppstarten av Rabalderfestivalen i Molde. Der er hun også er styreleder.

Morten Wien
Morten Wien
1. vara

Morten Wien er daglig leder i Operafest Røykenvik, Styreleder i Rebels Music/ Musikk-kjeller`n, Styreleder i Kulturkraft Hadeland, tidligere aksjonsleder i 10 år i Kreftforeningen. Han satt som leder fra Kreftforeningen i samarbeidet med P4 om Vinterlyd. Han har drevet Untouchables Hard Rock Club et par år, vært manager og plateprodusent for et par artister, og har hatt mange andre verv. Han kjører motorsykkel, arrangerer konserter og går tur i skogen når han har fri.

Runa Strindin
Runa Strindin
2. vara

Runa Strindin har nærmere 17 år erfaring som festivalarrangør. Hun har jobbet med alt fra booking, produksjon til PR og markedsføring. Hun er utdannet kulturleder fra BI med en Bachelor i Kultur og Næring. Hun grunnla Midgardsblot-festivalen i 2015, hvor hun jobber som festivalsjef til daglig.