Valgt på landsmøtet 22. april 2022

Trude Storheim
Trude Storheim
Styreleder

Trude har siden 2008 vært daglig leder og kunstnerisk ansvarlig for Vossajazz. Hun har lang fartstid i kulturlivet, organisasjonslivet og frivilligheten. Hun har en rekke styreverv innenfor kulturlivet å vise til, er medlem av valgkomiteen til Europe Jazz Network, medlem av det kunstneriske utvalget til Norsk Jazzforum, og er leder for det kunstneriske utvalget til Vestnorsk Jazzsenter. Hun har vært med i arbeidsgruppen til Norsk Kulturråd sitt arbeid med rapporten Scenarioer for fremtidens kultursektor, sittet i en rekke internasjonale og nasjonale juryer.

Sandra Márjá West
Sandra Márjá West
Styremedlem

Sandra har vært festivalsjef for urfolksfestivalen Riddu Riđđu Festivála siden 2018. I tillegg har hun vært frivillig for Riddu Riđđu i 10 år, og frivillig både på Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF) og Døgnvill. Hun har en bachelor i russlandsstudier, har en tre-årig utdanning i samisk i samisk tradisjonelt kunsthåndtverk, er utdannet gullsmed, og har tatt utdannelse i ledelse i front hos Nordnorsk lederutvikling. Sandra har også vært aktiv i en rekke verv innenfor kulturlivet. I tillegg sitter Sandra på Sametinget som innvalgt representant i perioden 2013-2025.

Marit Over-Rein Stokkenes
Marit Over-Rein Stokkenes
Styremedlem

Marit Stokkenes er fagansvarlig i ØKS (Østafjelske kompetansesenter for musikk), medeier i arrangørselskapet Romfarer United og koordinator for Kulturnatt Drammen. Hun er medforfatter av håndboken "Mangfold i kulturlivet", og har tidligere jobbet som markedsansvarlig og prosjektleder for Interkultur (nasjonalt kompetansesenter for flerkulturell formidling) og vært markedsansvarlig på Union Scene. Marit sitter i programkomitéen i Kongsberg Jazzfestival og er kursholder for NKA i temaet mangfold og publikumsutvikling.

Gøran Aamodt
Gøran Aamodt
Styremedlem

Gøran Aamodt er med-gründer av Parkenfestivalen i Bodø og er styreleder og festivalsjef. Han har bred erfaring innenfor arrangørfeltet og har arrangert konserter i alt fra små kott til store haller og uteområder siden 1995. Han har en stor forkjærlighet for å løfte fram talenter fra egen region, noe som vil få en ny dimensjon via Parken og Bodø kommunes nysatsing, Svømmehallen scene. Gøran brenner for Bodø og kulturlivet der, og med status som Europeisk kulturhovedstad i 2024 ser framtiden så lys ut at solbriller er en nødvendighet.

Per-Harald Nilsson
Per-Harald Nilsson
Styremedlem

Per-Harald er administrerende direktør for Stavanger Konserthus og kan se tilbake på en lang og innholdsrik karriere kulturlivet. Han har vært kommunaldirektør og kultursjef i Sandnes kommune, kulturhussjef i Sandnes kulturhus, direktør for stiftelsen Kulturhuset USF i Bergen for å nevne noe. Han har høyskoleutdanning fra Kunsthøyskolen i Bergen og er styreleder ved Fakultet for utøvende kunstfag ved Universitetet i Stavanger, styreleder ved Maestro F&B, styremedlem i dansekompaniet Carte Blanche, Nordisk Konserthusråd og Opera Rogaland. Han har tidligere vært styreleder i Norske kulturhus. Per-Harald besitter en imponerende ledererfaring, har vært involvert i en rekke store, tunge strategiprosesser og har et enormt, allsidig nettverk. 

Roza Aghili Taslimi
Roza Aghili Taslimi
Styremedlem

Roza jobber som prosjektkoordinator i Music Norway, en stilling hun tiltrådte etter å ha vært en del av Music Norway sitt satsningsprogram - Endringsagentene. Hun er prosjektleder for Døråpneren og har tidligere jobbet som prosjektkoordinator for Anti-mobbe kampanjen til Norsk Folkehjelp. Hun har en bachelor i film og TV produksjon fra London college og communication. Hun startet klubbkonseptet Sweetcheeksxyou knyttet til klubben Blå i 2019 og arrangerer jevnlig klubbkvelder der hele året. Roza er involvert i Nasjonalmuseets satsning på Skeivt Kulturår og er opptatt av at kulturarrangementer skal komme flere til gode da hun brenner for å styrke mangfold og deltakelse i norsk musikkliv.

Runar Eggesvik
Runar Eggesvik
Styremedlem

Runar har vært arrangør i Oslo fra 90-tallet og drevet en rekke scener i hovedstaden. Han er kjent fra arbeid med festivaler som Øyafestivalen og By:Larm, steder som Kulturhuset, Youngs, Internasjonalen, Café Mono, Laboratoriet, Oslo Camping, Prindsens Hage og Bakkekroen (for å nevne noen). Eggesvik omtales som seriegründer og møteplass-skaper. På starten av 2000-tallet satt han i styret i Norsk Rockforbund som det første næringsdrivende medlem. Han var da sentral i arbeidet med den nye strategien som førte til at Norsk Rockforbund ble til Norske Konsertarrangører. Runar jobber et sted på en tenkt grense mellom næring og kulturutvikling. Han brenner for å skape møteplasser i byen og er spesielt opptatt av byutvikling og integrering, i bred forstand. I dag er Runar utviklingssjef i Flott Gjort som skal åpne et titalls kultur- og serveringssteder i 2022.

Åsa Paaske Gulbrandsen
Åsa Paaske Gulbrandsen
1. vara

Åsa Paaske Gulbrandsen har bred bakgrunn fra ulike roller i små og store festivaler og kulturarrangement i Oslo, Tønsberg og Molde. Hun har erfaring fra konsertproduksjon og forskjellige klubbarrangører i Tønsberg og Oslo, i tillegg til omreisende prosjekter for SALT. Hun har i en årrekke jobbet med Miniøya i Oslo, Slottsfjellfestivalen i Tønsberg og har vært en sentral aktør i oppstarten av Rabalderfestivalen i Molde, hvor hun også er styreleder.

Morten Wien
Morten Wien
2. vara

Morten Wien er 47 år, gift, 2 voksne barn, daglig leder i Operafest Røykenvik, Styreleder i Rebels Music/ Musikk-kjeller`n, Styreleder i Kulturkraft Hadeland, tidligere aksjonsleder i 10 år i Kreftforeningen og samlet inn 250 mill.kr til kreftforskning, og satt som leder fra Kreftforeningen i samarbeidet med P4 om Vinterlyd. Drev Untouchables Hard Rock Club et par år, vært manager og plateprodusent for et par artister, og har og har hatt mange andre verv. Kjører motorsykkel, arrangerer konserter og går tur i skogen når han har fri.

Runa Strindin
Runa Strindin
3. vara

Runa Strindin har nærmere 17 års erfaring som festivalarrangør og har jobbet med alt fra booking, produksjon til PR og markedsføring. Hun er utdannet kulturleder fra BI med en Bachelor i Kultur og Næring og grunnla Midgardsblot festivalen i 2015 hvor hun jobber som Festivalsjef til daglig.