Sørveiv arrangeres i Kristiansand 12.–13. april og NKA vil være til stede. Medlemmer av NKA får rabatt på delegatpass.

Sørveiv 2024 – rabatt for NKA-medlemmer

26.02.2024

12.–13. april arrangeres showcasefestivalen Sørveiv i Kristiansand. Norske Kulturarrangører (NKA) er faglig samarbeidspartner og arrangerer møteplass for bransjen. NKA-medlemmer får rabatt på delegatpass og fristen for rabatt på delegathotellet går ut 29. februar. 

Sørveiv ble etablert i 2010. Siden da har festivalen blitt stadig mer relevant for oppdagelsen av nye musikktalenter fra Norden. Festivalen har over tid blitt kjent for sin brede appell og programmet består av rundt 40 ferske og lovende artister hovedsakelig fra de nordiske landene, men også fra resten av Europa. Visjonen er å skape en festival med bred sjangerdekning og unike artister med store kvaliteter som vil gjøre det stort i fremtiden. Konsertene foregår på fire ulike scener i Kristiansand sentrum.

Sørveiv Conference er Sørveivs fagkonferanse på dagtid, her tar de for seg nye perspektiver innenfor musikkbransjen og samler kloke hoder fra hele verden til samtaler og debatter.

 

Delegatpasset gir tilgang til: 

  • konferanseprogrammet
  • prioritert inngang ved alle konserter
  • eget delegatområdet og møteplasser for bransjen 
  • delegatliste 
  • rabatterte priser på hotell


Rabatt for NKA-medlemmer

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Sørveiv. Medlemmer som er logget inn på nettsiden vil se en rabattkode nederst på denne siden som benyttes ved bestilling av delegatpass.


Rabatt på delegathotell. NB! Kort frist.

Medlemmer av NKA får rabatt fram til 29. februar på delegathotellet Thon Partner Hotel Norge. Medlemmer som er logget inn vil også se rabattkoden for dette nederst på denne siden. 

Bestill pass her