Aiming for Enrike på scenen under Arrangørkonferansen 2023
Illustrasjonsbilde. Aiming for Enrike på St. Croix-huset. Foto: Torstein Lund Sperstad.

Kulturroms fagsamling for teknisk ansvarlige og workshop

27.02.2024

11.–12. mars inviterer Kulturrom til fagsamling for teknisk ansvarlige. Parallelt inviterer Norske Kulturarrangører (NKA), Kulturrom og Æra til en workshop i forbindelse med lanseringen av "Grønne Investeringer".

På programmet for fagsamlingen er det flere relevante foredrag, samtaler og sosialt samvær for teknisk ansvarlige, og andre involvert i drift og avvikling, i små og store kulturlokaler over hele landet. Samlingen er gratis og årets tema er «Grønnere investeringer, rekruttering, kompetanse og sikkerhet»

Det blir fellesmiddag etter fagprogrammet er over, med gode muligheter for å møte kollegaer og få seg noe godt i glasset.

Dato: 11.–12. mars
Tid: kl. 09:00
Sted: Lillestrøm Kultursenter

påmelding til fagsamlingen


Kickoff og workshop for Grønnere investeringer

For å feire lanseringen av Kulturrom sin nye satsing på Grønnere investeringer inviterer Norske Kulturarrangører og Kulturrom, i samarbeid med ÆRA, til en workshop parallelt med fagsamlingen. Gjennom workshopen ønsker vi å hjelpe landets arrangører, teknikere og andre interesserte med å utvikle treffsikre og gode idéer, samtidig som de styrker sin kompetanse på bærekraft og sirkularitet.

Vi vil at flest mulig skal benytte seg av den nye ordningen, og for å gi kultursektoren en pangstart inviterer vi til dialog og samskaping. Workshopen finner sted i Lillestrøm Kulturhus kl. 12:00–15:30. Du trenger ikke være påmeldt på fagsamlingen for å bli med på workshopen.

Det er maks 30 plasser og 1–2 deltakere per organisasjon. Første person til mølla-prinsippet gjelder!

Påmelding til Kickoff for Grønne investeringer


Reisestøtte

Medlemmer av Norske Kulturarrangører som ønsker å delta på fagsamlingen kan innvilges reisestøtte på inntil 1000 kroner per medlem. Ta kontakt med Anders Tangen på anders@arrangor.no for mer informasjon.

NB! Gjelder ikke ved deltakelse kun på kickoff og workshop for Grønnere investeringer.