Mangler ditt arrangement gode garantiløsninger for leverandører og artister? Ta det helt med ro... Med EsposGaranti ordner det seg. Kampanje! 50% frem til 19.mai. Les mer på espos.no/oppgjorstjenester/

Kampanjepris på EsposGaranti for medlemmer av NKA

26.04.2024

I tillegg til vår faste medlemsfordel hos Espos lanserer vi nå 50% rabatt på produktet EsposGaranti til medlemmer av Norske Kulturarrangører. Tilbudet gjelder frem til 19. mai. 

EsposGaranti er en garantiløsning for arrangører, og et nyttig verktøy som kan bidra til å skape tillit og trygghet mellom avtalepartene under dine arrangementer. Tradisjonelt har slike behov blitt møtt med garantier i form av bankgarantier fra arrangøren, eller garantier fra personer tilknyttet arrangementet. Denne prosessen er ofte både kostbar og tidkrevende. I den stadig skiftende arrangementsbransjen er EsposGaranti derfor et av de mest ettertraktede produktene, både blant leverandører, artister og arrangører. Hos Espos får du en garantiløsning som bransjen stoler på, og som kan etableres på en brøkdel av tiden! 

Bestill EsposGaranti før 19. mai og få hele 50 % rabatt på denne tjenesten.

Les mer om hvordan EsposGaranti kan passe inn på deres arrangement.

 

Om Espos

Espos Norge er en fremtidsorientert utvikler og leverandør av sikre og smarte betalingsløsninger. Siden etablering i 2006 har Espos vokst til å bli landets største leverandør av betalingsløsninger for festivaler, konserter, kantiner, barer, resturanter, scener, kulturhus og arrangementer av ulik størrelse og karakter. Espos Norge er en av få i Norge som innehar konsesjon fra Finanstilsynet og er underlagt strenge lovkrav for virksomheten. Gjennom Norske Kulturarrangørers faste medlemsfordeler får alle medlemmer 20% rabatt på leie av kassesystemer hos Espos.