Sol og god stemning på en av Øyafestivalen sine scener Foto: Ole Christian Klamas
Sol og god stemning på en av Øyafestivalen sine scener Foto: Ole Christian Klamas

Øyafestivalen inviterer til workshop og lanseringsfrokost

03.06.2024

I anledning Øyafestivalen sitt 25-års jubileum inviterer de denne uken til workshop med Klimakultur og lanseringsfrokost med Naturhistorisk Museum. 

Onsdag 5. juni åpner Øyafestivalen sin jubileumsutstilling på Gamle Munch, "25 år med Øyafestivalen". I den anledning arrangerer de også en workshop sammen med Klimakultur og frokost sammen med Naturhistorisk Museum. NKAs medlemmer er invitert til begge. 

Onsdag 5. juni kl. 09.30–11.00 på Gamle Munch: Workshop med Klimakultur om hvordan norsk musikkliv kan utløse sitt helt unike potensiale for å bli klimaledende, ikke kun i lokalsamfunnet men også globalt. Les mer i Facebookarrangementet. Det blir boller, kaffe og anledning til å se utstillingen etter workshop.

Påmelding

Torsdag 6. juni kl. 09.00–10.00 i Klimahuset: Sammen med årets hovedmiljøpartner, Naturhistorisk Museum, inviterer Øya til frokost for å lansere årets miljøtema og de felles miljøaktivitetene. På programmet står en samtale mellom Øya og Naturhistorisk Museum, og et foredrag av forsker Kjetil Voje, om artsmangfold i byen. Det blir frokost og åpne utstillinger før arrangementet starter. Følg med i Facebookarrangement for mer informasjon.


Vi benytter samtidig anledningen med å ønske Øyafestivalen gratulerer med 25 år!