#

Vill Vill Vest 2023 - rabatt for medlemmer av NKA

27.09.2023

Vill Vill Vest arrangeres i Bergen 9.-11. november. Norske Kulturarrangører er kompetansepartner og vil være til stede med faglig innhold og møteplass for bransjen. Medlemmer av NKA får rabatt på delegatpass.

Rabatt på delegatpass

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Vill Vill Vest. Delegatpasset gir fysisk og digital tilgang til to dager med konferanse og tre dager med konserter, inkludert møteplasser m.m. Bruk rabattkoden "nka2023" så får du delegatpass til 1 095 kr.  

kjøp billett

Festival, konferanse og møteplass for musikkbransjen

Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen hver høst. Festivalen består av en konferanse og en musikkfestival og har på sine syv leveår etablert seg som Vestlandets viktigste musikkfestival og arena for nyetablerte artister. Vill Vill Vest er en viktig møteplass der lokale musikkselskap får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane, og en arena hvor aktuelle norske artister i oppstartsfasen får mulighet til å opptre for nasjonal- og internasjonal musikkbransje.

NKA bidrar med flere faglige programposter samt møteplass for bransjen. 

konferanseprogram