Smilende foredragsholdere på Arrangørkonferansen 2023
Foto: Torstein Lund Sperstad

Takk for årets Arrangørkonferanse

03.11.2023

Hvert år samler vi landets arrangører for å utveksle erfaringer, bygge nettverk og få faglig påfyll. I år var Litteraturhuset i Fredrikstad vertskap, og neste år møtes vi i Bodø! 

Arrangørkonferansen 2023 i Fredrikstad

Hjertelig takk til alle deltakere, innledere og samarbeidspartnere for deres engasjement, og ikke minst til Litteraturhuset som var vertskap.  Årets begivenhet var en suksess takket være dere. Gjennom panelsamtaler, diskusjoner og rundbordsmøter har vi styrket våre bånd og utforsket nye veier for å berike og styrke kulturlivet i Norge.

Vi ser allerede frem til neste år, og gleder oss over å kunne annonsere at Bodø2024 og Parkenfestivalen stiller som vertskap for Arrangørkonferansen 2024!

 

Bodø2024

Bodø, en by kjent for sin vakre natur og unike kulturelle arv, vil sammen med Parkenfestivalen tilby en spennende plattform for deltakelse, diskusjon og videre læring. Arrangørkonferansen i Bodø vil gi en mulighet for NKAs medlemmer til å utforske, lære og knytte bånd i et miljø som fremmer kreativitet og samarbeid.

–Det er stor stas at Bodø for alvor har blitt en nasjonal aktør innenfor kultur. Vi gleder oss til å ta imot Norges kulturarrangører sammen med resten av kulturaktørene i byen» sier programsjef i Bodø2024, Henrik Sand Dagfinrud.

 

Parkenfestivalen

Parkenfestivalen er en årlig musikkfestival som arrangeres i Rensåsparken i Bodø. Festivalen ble arrangert første gang i 2006. I 2024 er de med som vertskap for Arrangørkonferansen, sammen med Bodø 2024.

–Vi er stolte og ydmyke over å få æren til å ta imot hele arrangør-Norge hjem til oss, og lover å vise Bodø fra sin beste side, spesielt i et år der Bodø er kulturhovedstad i 2024, sier festivalsjef i Parkenfestivalen, Gøran Aamodt. 

 

En scene på Parkenfestivalen, i solskinn og med diskokule hengende over

Foto: Ingrid Kjelling

 

Hold av helgen

Neste års konferanse vil foregå 25. – 26. oktober. Noter deg datoen, for dette vil du ikke gå glipp av. Mer informasjon om Arrangørkonferansen 2024 vil bli annonsert i løpet av de kommende månedene. Følg med for oppdateringer om påmelding og program.

Til Facebook-arrangementet