#

Sørveiv 2023 - rabatt for NKA-medlemmer

26.01.2023

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv arrangeres for 13. gang 20.-22. april i Kristiansand. Norske Kulturarrangører (NKA) er samarbeidspartner på det faglige programmet og arrangerer møteplass for bransjen. NKA-medlemmer får rabatt på delegatpass. 

Musikkshowcasefestivalen Sørveiv ble etablert i 2010. Siden da har festivalen blitt stadig mer relevant for oppdagelsen av nye musikktalenter fra Norden. Festivalen har over tid blitt kjent for sin brede appell og består av rundt 40 ferske og lovende artister hovedsakelig fra de nordiske landene, men også fra resten av Europa. Visjonen er å skape en festival med bred sjangerdekning og unike artister med store kvaliteter som de mener vil gjøre det stort i fremtiden. Konsertene vil foregå på fire ulike scener i Kristiansand sentrum.

Sørveiv Conference er Sørveivs fagkonferanse på dagtid, her tar de for seg nye perspektiver innenfor musikkbransjen og samler kloke hoder fra hele verden til samtaler og debatter.

Delegatpasset gir tilgang til: 

  • konferanseprogrammet
  • prioritert inngang ved alle konserter
  • eget delegatområdet og møteplasser for bransjen 
  • delegatliste 
  • rabatterte priser på hotell

Rabatt for NKA-medlemmer

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Sørveiv. Medlemmer som er logget inn på nettsiden vil se en rabattkode nederst på denne siden som benyttes ved bestilling av delegatpass.

Bestill pass her