#

Ses på Arrangørkonferansen i Fredrikstad!

29.03.2023

ENDELIG er det tid for å lansere vertskap for årets arrangørkonferanse. I 2023 samles vi på Litteraturhuset i Fredrikstad! Vi gleder oss innmari til å samle arrangører fra hele landet, utveksle erfaringer, heve kompetansen og bli bedre kjent.

Årets viktigste møteplass for arrangørbransjen

Hvert år inviterer vi lokale arrangører til å være vertskap for konferansen og i år tar vi turen til Litteraturhuset i Fredrikstad. Norske Kulturarrangører har som kompetanse- og interesseorganisasjon samlet og styrket arrangørfeltet i over 40 år, og vi er stolte over å kunne tilby Arrangørkonferansen som en unik arena for arrangører fra hele landet. 

- Det ligger en stor styrke i å samles. Når NKA nå har åpnet opp for arrangører innen flere kulturuttrykk gjør det organisasjonen bedre rustet for fremtiden, og det skal komme medlemmene til gode. I det som ser ut til å bli et tiår preget av kriser blir det viktigere enn noensinne å snakke sammen og dele erfaringer på tvers av både arrangørform og uttrykk, sier Siri Haugan Holden, daglig leder i NKA 

 

Litteraturhuset i Fredrikstad 

Litteraturhuset Fredrikstad er en fri og ikke-kommersiell stiftelse. Gjennom driften er de en sterk og synlig lokal, regional og nasjonal kulturarena for litteratur, debatt og kunnskap. Litteraturhusets mål er å øke interessen for litteratur i regionen og å bidra til et opplyst, engasjert og respektfullt offentlig ordskifte. Publikumsoppslutningen viser at de har lyktes med å etablere seg som et kraftsenter i regionen. I normale år har det vært nærmere 50.000 publikummere innom og i 2022 og 2023 vil de stå for over 300 egenproduserte arrangementer årlig, hvor over halvparten er rettet mot barn, unge og ungdom.

– Vi er stolte over at NKA har valgt Fredrikstad. Det er stas. Det er en by som er i stor vekst, og med et kulturliv som vokser. Vi synes det er flott å ønske kulturaktører fra hele Norge velkommen til Fredrikstad, og ikke minst til Litteraturhuset – hvor konferansen skal finne sted. Det blir artig, sier Roy Conradi Andersen, daglig leder ved Litteraturhuset Fredrikstad.

  

Hold av helgen

Sammen med Norske Kulturarrangører satser Litteraturhuset i Fredrikstad på en storslått og viktig helg hvor vi skal se fremover og styrke et samlet arrangørfelt.

Arrangørkonferansen går av stabelen 27.–28. oktober i Fredrikstad. Dette vil du ikke gå glipp av, så hold av helgen! Påmeldingen åpner i juni.

 

se facebookarrangement her