#

Nominasjonen til arrangørprisen 2023 er åpen

18.04.2023

Arrangørprisen er tilbake! Siden 2001 har NKA delt ut kollegapriser til dyktige arrangører i medlemsmassen. I år har vi oppdatert kategoriene, og en helt ny kategori har kommet til. Nominer dere før fristen 23. april for en sjanse til å vinne! 

 

Nominasjonsfrist 23. april 

Endelig er arrangørprisen tilbake etter et lite opphold under pandemien. Nominasjonen er nå åpen, og arrangører fra hele landet kan nominere seg i fem ulike kategorier. Fristen for å nominere seg går ut på søndag, så her gjelder det å være rask! 

Arrangører (medlemmer av NKA) nominerer seg selv i de ulike kategoriene og alle konkurrerer på lik linje uavhengig av arrangørens profil, beliggenhet, organisasjonsform og størrelse. Innsats på områdene mangfold, inkludering og bærekraft, både hva gjelder folk og avtrykk, vil vektlegges. 

 

En helt ny pris

I år introduserer vi også en helt ny kategori, nemlig "årets inspirasjon". Denne prisen deles ut til et prosjekt, tiltak, konsept eller annet som har utmerket seg i 2022, og som kan være til inspirasjon for andre arrangører. Tiltaket må være tydelig avgrenset, og ha en definert målsetting. For at prisen skal kunne fungere som inspirasjon, vil det vektlegges hvorvidt ideen er overførbar til andre arrangører. Det er også positivt om resultatet av tiltaket beskrives.

 

Utvelgelsesprosessen

Norske Kulturarrangører har med seg relevante bransje- og fagpersoner i utvelgelsesprosessen. Det siles ut fem finalister i hver kategori. Deretter er det opp til arrangørkolleger å stemme frem sine favoritter. I kategorien Årets øyeblikk er det publikum som stemmer frem sin favoritt.

Fem finalister i hver kategori blir offentliggjort 2. mai. Da er det opp til arrangørbransjen og publikum å stemme frem sine favoritter. Vinnerne blir offentliggjort før sommeren.