#

Kulturkonferanse på Voss: Om samhandling og samarbeid mellom frivillighet og profesjon i kulturlivet

15.02.2023

For andre år på rad sparkes Vossa Jazz i gang med en kulturkonferanse som løfter aktuelle kulturpolitiske tema. Årets tema er samhandling og samarbeid mellom frivillighet og profesjon i kulturlivet. 

Kunsten har alltid spilt en avgjørende rolle i menneskenes kultur, og er et resultat av et mangfoldig samspill. Samhandling mellom frivilligheten og det profesjonelle kulturlivet står sterkt, og hele 1,4 mill. nordmenn sier de er aktive som frivillige i en eller annen form for kulturarbeid. Hvilke virkemidler må til for å sikre dette unike samspillet? 

 

Norske Kulturarrangører er med på å arrangere årets konferanse, sammen med Vossa Jazz, Norsk Jazzforum, Voss herad, Kultur Vest, CREO, KRAFT og Norsk musikkråd. I tillegg sitter vår egen daglige leder, Siri Haugen Holden, i panelet når sammenhengen mellom frivillighet og kunst diskuteres, sammen med Hans Ole Rian (Creo) og Bjarne Dæhli (Norsk musikkråd). 

 

Kulturkonferansen vil finne sted fredag 31. mars kl. 10.00 - 14.00 i Voss kulturhus, og inngår som en del av programmet til årets Vossa Jazz. 

 

fullt program og billettkjøp her