#

Digital Safari med Dirty Old Town og Ravnedalen Live

22.09.2023

28. september inviterer Live DMA og Pulse Transitienetwerk til Digital Safari med NKA-medlem Dirty Old Town og Ravnedalen Live.

Digital Safari er virtuelle besøk hos arrangører som satser på bærekraftige løsninger, og er en arena for erfaringsutveksling og dialog med arrangører fra hele Europa. 

 

Dirty Old Town og Ravnedalen Live

De siste fem årene har Ravnedalen Live og Dirty Old Town holdt øynene rettet mot et systematisk og langsiktig arbeid for å bidra til en bærekraftig fremtid. Festivalen har lagt stor vekt på bærekraft i alle ledd og har høye ambisjoner på området. De har som formål å skape fantastiske opplevelser, fasilitere kunst og bygge lønnsomme løsninger på vanskelige utfordringer. Ved å bringe sammen aktører fra hele verdikjeden til dialog og samarbeid har de hatt mye suksess – men også gått på noen smeller. Under Digital Safari vil de presentere eksempler på begge. 

påmelding og mer informasjon

 

Live DMA

Norske Kulturarrangører er Norges representant i det europeiske arrangørnettverket Live DMA, som består av 20 medlemsorganisasjoner fra 16 land. Medlemsorganisasjonene i Live DMA representerer til sammen over 3800 spillesteder, klubber, festivaler og andre arrangørvirksomheter i Europa og nettverket jobber for å styrke europeisk arrangørbransje. ​