Fra Vill Vill Vest 2021 der NKA satt opp samtalen "Arrangøren som portvokter". Foto: Vill Vill Vest.
Fra Vill Vill Vest 2021 der NKA satt opp samtalen "Arrangøren som portvokter". Foto: Vill Vill Vest.

Vill Vill Vest 2022 - rabatt for medlemmer av NKA

27.06.2022

Musikkfestivalen Vill Vill Vest arrangeres i Bergen 1.-3. september 2022. Norske Kulturarrangører er kompetansepartner og vil være til stede med faglig innhold og møteplass for bransjen. Medlemmer av NKA får rabatt på delegatpass.

Festival, konferanse og møteplass for musikkbransjen

Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen i september hvert år. Festivalen ble startet i 2016 og har etablert seg som en av Norges viktigste arenaer for å løfte fram nye artister for både publikum og nasjonal- og internasjonal musikkbransje. 

Festivalen er også en viktig møteplass der lokale musikkselskap får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane. I tillegg til 70 konserter, arrangerer Vill Vill Vest en musikkonferanse med flere forskjellige foredrag og møteplasser.  

 

Hovedtema for 2022: Teen spirit

Unge forbrukere. Unge innholdsskapere. Uendelige muligheter til å formidle budskapet og produktet ditt med bare et trykk på telefonen. Man skulle anta at det var de unges tur nå - men hvorfor er big tech og de allmektige konglomeratene fortsatt de store vinnerne når den økonomiske kaken skal deles? Og Vil en en fullverdig digitalisering av musikkbransjen og blokkjedeteknologi sikre at makten og pengene finner veien tilbake til riktig opphaver?

konferanseprogram


Rabatt på delegatpass

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Vill Vill Vest. Delegatpasset gir fysisk og digital tilgang til to dager med konferanse og tre dager med konserter, inkludert møteplasser m.m. Bruk rabattkoden "nka2022" så får du delegatpass til 1095 kroner. 

kjøp billett

 

Ung delegat

Er du mellom 14-21 år og arrangerer konserter, har et ønske om å arrangere konserter, eller driver innenfor et annet felt i musikkbransjen? På Vill Vill Vest får du muligheten til å lære mer om konsertvirksomhet, musikkbransjen, bli inspirert og knytte bånd på tvers av arrangører fra hele landet! Mer om Ung delegat her.