Øverst fra venstre: administrasjonen i NKA: Mariann Skjerdal, Anders Tangen, Aria Rødseth, Siri Haugan Holden, Andreas Feen Sørensen og Nyaling Saidy Kiil. Nederst fra venstre: styret i NKA: Trude Storheim, Per-Harald Nilssson,  Runar Eggesvik, Morten Wien, Marit Stokkenes, Gøran Aamodt, Åsa Paaske Gulbrandsen, Sandra Márjá West, Runa Strindin og Roza Aghili Taslimi.
Øverst fra venstre: administrasjonen i NKA: Mariann Skjerdal, Anders Tangen, Aria Rødseth, Siri Haugan Holden, Andreas Feen Sørensen og Nyaling Saidy Kiil. Nederst fra venstre: styret i NKA: Trude Storheim, Per-Harald Nilssson, Runar Eggesvik, Morten Wien, Marit Stokkenes, Gøran Aamodt, Åsa Paaske Gulbrandsen, Sandra Márjá West, Runa Strindin og Roza Aghili Taslimi.

Takk for i år - med kåring av årets kulturarrangementer- og utgivelser

22.12.2022

Nå er det like før vi i Norske Kulturarrangører avslutter arbeidsåret 2022 og tar juleferie. Vi skal lade batteriene etter nok et hektisk og krevende år. Aktivitetsnivået har vært høyt, og til tross for at vi har hatt enda et år litt utenom det vanlige er det gledelig at organisasjonen har satt nok en medlemsrekord. Det betyr at fellesskapet av arrangører som blir med inn i 2023 er større og sterkere enn noen gang. 

Vi i Norske Kulturarrangører ønsker alle medlemmer, bransjekollegaer og øvrige samarbeidspartnere en riktig god jul. Takk for alt godt samarbeid i året som snart har gått, og for det fabelaktige arbeidet dere medlemmer gjør hver eneste dag! Selv om dette året har vært preget av pandemi, kompetanseflukt og økte kostnader, så har vi gang på gang blitt mektig inspirert og imponert over alt det dere medlemmer har fått til. Profesjonaliteten og stå på-viljen som dere har er sjelden vare. Vi bøyer oss i støvet, igjen. Måtte 2023 bli noen hakk lysere. 

 

Julestengt

Vi tar juleferie fra fredag 23. desember og er tilbake mandag 2. januar. Er det krise så send en sms. Kontaktinformasjon finner du her.

 

 

Årets favoritter

Administrasjonen i NKA viderefører organisasjonens tradisjoner og har på nytt utfordret hverandre på å kåre årets topp tre kulturopplevelser- eller utgivelser fra 2022. Det har ikke, under noen omstendigheter, vært lov til å begrunne sine valg.

 

Anders
Konsert: Nick Cave på Øyafestivalen.
Album: Good The Bad & the Zugly - Research and Destroy.
Konsert: Suncraft på Victoria.

Mariann
Konsert: Nick Cave på Øyafestivalen.
Konsert: Jane Birkin på Oslo World (Rockefeller).
Konsert: Bikini Kill på Øyafestivalen.

Siri
Konsert: Katarina Barruk på by:Larm.
Teater: Ganesh Versus the Third Reich av Back to Back Theatre på Nationaltheatret.
Konsert: Bikini kill på Øyafestivalen.

Aria
Konsert: Katarina Barruk på by:Larm. 
Konsert: Hammok på Vill Vill Vest. 
Konsert: Witch Club Satan på by:Larm.

Andreas
Konsert: Hammok på by:Larm.
Konsert: Baroness på Tons of Rock.
Album: Comeback Kid - Heavy Steps.

God jul!