God sommer! Illustrasjonsbilde fra Fredvika 2019. Foto: Jonathan Vivaas Kise.
God sommer! Illustrasjonsbilde fra Fredvika 2019. Foto: Jonathan Vivaas Kise.

Sommeren hos Norske Kulturarrangører

01.07.2022

Vi i Norske Kulturarrangører (NKA) ønsker alle medlemmer, bransjekollegaer og øvrige samarbeidspartnere en riktig god sommer -som forhåpentligvis kommer til å inneholde mange fine kulturopplevelser. NKA-kontoret holder feriestengt fra mandag 11. juli, og åpner igjen mandag 1. august. 

Kontortelefonen og e-postadressen post@arrangor.no vil ikke besvares i perioden 11. juli - 1. august. Vi vil heller ikke besvare henvendelser på Facebook og Instagram.

Mange av våre medlemmer er i full drift gjennom sommeren og det kan selvsagt oppstå situasjoner hvor det er behov for å snakke med oss. Ved prekære behov kan du kontakte oss via vår daglige leder, Tone Østerdal. Du finner kontaktinformasjon her.

Vi er også sikre på at du kan finne mange svar ved å ta en titt i vår Arrangørwiki. 

Til Arrangørwikien

 

Nye kontorlokaler

I løpet av sommeren vil NKA bytte kontorlokaler, fra Storgata 8 til Rosenkrantz gate 9, i Oslo sentrum. Så fra august vil vi dele kontorfellesskap med Norske Kulturhus og Norsk teater- og orkesterforening. Vi gleder oss!

 

Takk til daglig leder

Åremålsstillingen til vår daglige leder, Tone Østerdal, utløper i sommer og hun har sin siste arbeidsdag i NKA 30. juli. Mye har skjedd både i og utenfor organisasjonen de siste fire årene, i perioden med Tone som daglig leder - ikke minst to heftige år med pandemi. Vi ønsker Tone lykke til videre i ny jobb som daglig leder for Music Norway og kan betrygge våre venner der om at de kommer til å få en fantastisk sjef. Helt på tampen runder vi av med en hilsen fra styreleder i NKA, Trude Storheim:

Kjære Tone,
Du har vore dagleg leiar i NKA sidan 2018 og du har vore ein tydleg og god leiar med stort engasjement og ein imponerande gjennomføringsevne. Organisasjonen har utvikla seg i god takt med tida og du har med stødig hand styrt skuta. Dei to siste åra har vore særs krevjande for heile feltet, men du har verkeleg gjort ein ekstraordinær innsats, både for NKA og våre medlemmer, men og for heile kulturfeltet.

Du fekk - eller tok, ein sentral posisjon i kulturfeltets håndteringa av koronakrisen og det arbeidet du la ned var rett og slett imponerande og me er svært takknemlege!
Du har stor kunnskap om feltet og god nase for politisk arbeid. No skal du bruka all din erfaring og kraft til å vidareutvikle Music Norway, og me ynskjer deg lukka til med det og me heiar sjølvsagt på deg også vidare!

Eg er sikker på at våre vegar møtes att når me skal arbeida vidare for at musikklivet og kulturnæringa får den plassen den fortener i samfunnet.

Så på vegne av heile NKA-familien vil eg sei: TUSEN takk og lukka til det med det vidare arbeidet!

 

God sommer!