Illustrasjonsbilde fra hovedscenen på Øyafestivalen 2019. Foto: P. Bellis.
Illustrasjonsbilde fra hovedscenen på Øyafestivalen 2019. Foto: P. Bellis.

Omvisning på Øyafestivalen

01.07.2022

Torsdag 11. august inviterer vi våre medlemmer til omvisning og møteplass på Øyafestivalen. Årets overordnede tematikk er frivillighet og gjenbruksglass.

Vi er glade for at vi også i år kan tilby medlemmer en unik mulighet til å bli kjent med Øyafestivalens område og scener i Tøyenparken.

 

Frivillighet og gjenbruksglass

Etter to år med pandemi har mange arrangører opplevd at det er mer utfordrende enn tidligere med rekrutering av frivillige - Øya inkludert. Underveis i omvisningen vil du få innsikt i hvordan festivalen har jobbet med rekrutering og organisering av frivillige, samt hvordan de planlegger for tiden som kommer. Øya har for eksempel aldri leid inn så mange idrettsforeninger som i år. 

I 2019 ble det benyttet gjenbruksglass på Øyafestivalen som et prøveprosjekt, og i 2022 fortsetter festivalen med gjenbruksglassene. Erfaringsgrunnlaget fra prøveprosjektet har gitt god innsikt i hvordan ordningen med gjenbruksglass kan organiseres enda bedre til fordel for både miljø, arbeidsmengde og lommebok. 

I tillegg vil det bli en generell omvisning på området der vi går bak scenene og får et innblikk i hvordan logistikken med load-in og load-out foregår. Det er naturligvis lov til å stille spørsmål om hva enn du måtte lure på underveis. 

 

Påmelding og praktisk

Vi har begrenset med plasser, så vær rask med å melde deg på om du ønsker å være med. Vi avslutter med hygge og sen lunsj / tidlig middag på gjesteområdet.

NB! Omvisningen er forbeholdt medlemmer av NKA, og man kan maks melde på to personer fra samme medlemsorganisasjon. Du trenger ikke billett til festivalen for å bli med på omvisningen. Lunsj på gjesteområdet dekkes av egen lomme og eventuelle deltagere uten billett må forlate området etter bespisningen.  

Dato: Torsdag 11. august
Klokkeslett: 14.30 (ca. en time+ med omvisning, deretter hygge på gjesteområdet)
Kapasitet: 30 personer
Oppmøtested: Sendes på e-post til deltagerne noen dager før omvisningen 

Ingen aldersgrense. 

Omvisningen ledes av Erik Hauge Stangeby (prosjektleder) og Monica Larsson (styremedlem). Underveis i omvisningen skal vi også hilse på noen fra frivilligavdelingen og Mia Frogner (leder for bærekraft - miljø og mat). 

Har du spørsmål?
Send en e-post til Andreas Feen Sørensen i NKA.

PÅMELDING