Frivillige på Pstereo i 2017 Foto: Gry Dahl
Frivillige på Pstereo i 2017 Foto: Gry Dahl

Konsertfrivillighetens dag 17. september

10.05.2022

Hva har starstruck, vennskap, adrenalin og legendariske konsertopplevelser til felles? At du garantert har opplevd minst tre av dem som konsertfrivillig.

2022 er frivillighetens år. De frivillige arrangørene utgjør halvparten av medlemsmassen i Norske Kulturarrangører. Uten frivillige hadde festivallivet i Norge stoppet opp og konsertlivet ville vært mye fattigere.

Bli med å feire deg selv og alle frivilligvennene dine sammen med NKA og NKAs medlemmer på Konsertfrivillighetens dag den 17. september på by:Larm. Program for dagen kommer i juni, men allerede nå vet vi at det blir konserter, spennende foredrag og samtaler med frivilligkoordinatorer fra hele landet.

Søk tilskudd til Konsertfrivillighetens dag i hele landet

Bli med å markere konsertfrivilligheten den 17. september! NKA-medlemmer som er registrert i frivillighetsregisteret kan søke tilskudd fra Frivillighet Norge til sine egne konsertfrivillighets-arrangementer. Portalen åpner 1. juni og søknadsfristen er 15. juni. Les mer om tilskuddet her.

Har du spørsmål eller ønsker å bidra til programmet på NKA-arrangementet på by:Larm, ta kontakt med prosjektleder Aria Rødseth.