#

Konsertfrivillighetens dag 17. september

13.09.2022

Ingen frivillige, ingen konserter. Bli med å feire den viktige konsertfrivilligheten 17. september kl 17:00 på Parkteateret! Det blir pizza, foredrag, panelsamtale om frivilligrekruttering og konsert med Moddi.

Sted: Parkteateret
Tid: Lørdag 17. september kl 17-19
Gratis inngang. Ingen aldersgrense (Vergeordning: Tre st. publikummere under 18 år per verge over 25 år).

Uten frivillige hadde festivallivet i Norge stoppet opp, konsertlivet hadde vært fattigere og viktige rekrutteringsarenaer til musikkbransjen ville falt bort. 2022 er Frivillighetens år, og den viktige konsertfrivilligheten får selvsagt sin helt egen dag på lørdag den 17. september.

Bli med å feire deg selv og gode frivilligvenner sammen med Norske Kulturarrangører, by:Larm og Frivillighet Norge. På programmet står foredrag med Roskildefestivalens Programleder for frivillighed og engagement, Mika Christoffersen, spennende panelsamtale om hvordan du lykkes med frivilligrekruttering, konsert med Moddi, og herlig pizza og drikke fra Parkteateret.

Frivillighet: rekruttering og motivasjon, med Mika Kristoffersen (DK)

Roskilde Festival engasjerer ca. 30.000 frivillige hvert år, hvorav 2000 som helårsfrivillige. Hva skal til for å engasjere nye frivillige, og hvordan bygger man opp et frivilligfellesskap som holder hele året igjennom? Vi kommer inn på motivasjon, engasjement og rekruttering, både av kortvarige frivillige og mer dedikerte ildsjeler.

Panelsamtale: Hvordan lykkes med frivilligrekruttering

Mika Christoffersen, programleder for frivillighed og organisering på Roskilde Festival
Arnt-Ivar Naustdal, Festivalsjef Malakoff
Ingvild Nordfonn, frivilligansvarlig Hulen
Moderator: Jørgen Krogset Dalene, frivillig på Rabalderfestivalen, tidligere frivillig på Hulen

Konsert med Moddi

Visesanger. Bustehode. Pilegrim. Miljøforkjemper. Når Pål Moddi Knutsen går på scenen, vet du aldri helt hvilken versjon av senjaværingen du får. Uansett vet du at du kan forvente både storslagen musikk, smittende engasjement og en glødende tilstedeværelse.

Om paneldeltakerne:

Mika Christoffersen, programleder for frivillighed og organisering på Roskilde Festival

Mika Christoffersen er programleder for frivillighed og engagement på Roskilde Festival. Hun har en MSoc.Sc i Servie Management fra Copenhagen Business School og har arbejdet med frivillighed og opbygning af fællesskaber blandt unge i mange år. Hun har undervist i ledelse, kommunikation og eventproduktion.

Arnt-Ivar Naustdal, Festivalsjef Malakoff

46 år, gift, 3 barn. Utdanna lærar - men har vandra over i festivalbransjen og har vore Festivalsjef i Malakoff sidan 2007. Ansvarsoppgåver er booking, frivilliigadministrering, dagleg leiing av festivalen og klubbscena Gymmen som Malakoff og driv som ei heilårssscene og øvingslokale for lokale musikarar. Malakoff - festivalen blir kvart år arrangert på Nordfjordeid i Sogn og Fjordane. Rock er på hovudmenyen, men for å få 13.000 tilskuarar pr dag samt få 5000 stk til å kome på vestlandets råaste festivalcamp så har ein ispedd menyen med det beste frå inn- og utland i ulike sjangrar. Festivalen snur bygda på hovudet i tre dagar i juli.

Ingvild Nordfonn, frivilligansvarlig Hulen

Ingvild Nordfonn (26) kommer fra Stord, og flyttet til Bergen i 2017. De siste årene har hun studert musikkvitenskap på UiB, og jobber nå som bartender og med diverse arbeid innen musikkbransjen. I løpet av sin studietid var hun ofte innom Hulen som konsertgjenger, og forstod fort at dette var et sted man blir glad i. I 2021 startet Ingvild sin frivilligkarriere på Hulen som artistvert, og ble nylig konstituert inn i styret som frivilligansvarlig. Hun synes det er et privilegium å få lov å være ansvarlig for en så dyktig, engasjert gjeng med frivillige som brenner for Hulen og musikklivet i byen.

Hulen er en konsertarrangør og Nord-Europas eldste rockeklubb, lokalisert i et ombygget bomberom under Nygårdsparken i Bergen. Siden starten i 1969 har Hulen blitt drevet av frivillige, og har utviklet seg til å bli en av de viktigste og mest unike institusjonene i musikkmiljøet i Bergen. En lang rekke artister fra inn- og utland har gjestet Hulen opp gjennom årene, blant andre Stevie Ray Vaughan, Madrugada, Susanne Sundfør, Kaizers Orchestra og Motorpsycho. Hulen har til enhver tid rundt 120 frivillige som bidrar til at driften går rundt, og mange av deres tidligere frivillige tatt med seg erfaringen derfra videre til arbeid innen uteliv, kultur- og musikkbransje.


Moderator: Jørgen Krogset Dalene, frivillig på Rabalderfestivalen, tidligere frivillig på Hulen

Jørgen Krogset Dalene fikk sin musikkbransjeutdanning ved å jobbe frivillig på Hulen i Bergen. Han har lang erfaring fra musikkbransjen gjennom bookingansvar på Hulen, agent i Agenturet, og som utøvende musiker. Jørgen jobber som frivillig hvert år med festivalavvikling på Rabalderfestivalen. Jørgen er booking- og markedsansvarlig i Myldr.