#

Vill Vill Vest 2021 - rabatt for medlemmer av NKA

12.08.2021

Musikkfestivalen Vill Vill Vest arrangeres i Bergen 9.-11. september 2021. Norske Konsertarrangører er samarbeidspartner om konferanseinnhold og arrangerer møteplass for bransjen. Medlemmer av NKA får rabatt på delegatpass.

Det går heldigvis mot lysere tider, og 9.- 11. september arrangeres den sjette utgaven av Vill Vill Vest. Her skal 60 av de beste og mest interessante nye norske artistene spille på musikalske strenger og hjertestrenger på Bergens kjente og kjære scener.

Festival, konferanse og møteplass for musikkbransjen

Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen i september hvert år. Festivalen ble startet i 2016 og har etablert seg som en av Norges viktigste arenaer for å løfte fram nye artister for både publikum og nasjonal- og internasjonal musikkbransje. 

Festivalen er en viktig møteplass der lokale musikkselskap får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane. I tillegg til 60 konserter, arrangerer Vill Vill Vest en musikkonferanse hvor en rekke foredrag og møteplasser settes. 

 

Hovedtema for 2021: Music:ID 

Musikk kan føles privat og personlig, men skaper også tilhørighet og samhold. For mange mennesker er musikk en viktig ingrediens i deres identitet. Musikk kan være en forlengelse av deg selv, og kan uttrykke hvem du er. Eller ønsker å være. Gjennom historien har musikk gitt en stemme til underrepresenterte grupper og vært brukt som virkemiddel i protester og revolusjoner.

Vill Vill Vest musikkonferanse 2021 vil belyse en rekke tema relatert til musikk og identitet. Hvordan brukes musikk i markedsføring og som politisk virkemiddel? Kan artistutvikling gå på bekostning av artisten sitt genuine uttrykk og identitet? Har artisten gått fra å være rebell til å bli kreativ entreprenør?

konferanseprogram


Rabatt på delegatpass

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av delegatpass til Vill Vill Vest. Delegatpasset gir fysisk og digital tilgang til 2 dager konferanse og 3 dager med konserter, inkludert møteplasser m.m. Bruk rabattkoden "nka2021" så får du delegatpass til 990 kroner. Vi har et begrenset antall rabatterte delegatpass, så her gjelder det å være tidlig ute.

kjøp billett