#

Velkommen til jubileumsfest: Vi feirer 40 år!

27.01.2022

Lørdag 23. april 2022 inviterer vi til jubileumsfest, fullspekket med overraskelser, på Det Gamle Biblioteket i Oslo. Nå er vi vel alle klare for en skikkelig fest?*

Mye har skjedd siden Norsk Rockeforbund ble stiftet på Blitz i 1982. Fra å skulle fremme norsk rock, med utgangspunkt i de frivillige rockeklubbene, har organisasjonen utviklet seg og vokst, og blitt en sjangerfri interesse- og kompetanseorganisasjon for alle typer konsertarrangører. Det skorter ikke på historier fra de 40 årene som har gått, og noen av dem vil naturligvis trekkes frem i løpet av kvelden.

Vi inviterer herved alle medlemmer, venner, samarbeidspartnere og øvrige bransjekollegaer til en uforglemmelig kveld! 

Praktisk

Hvor: Det Gamle Biblioteket (Arne Garborgs plass 4, 0179 Oslo)
Tid: Dørene åpner klokken 19.00 og stenger når Jonas og Raymond sier vi skal stenge
Mat: Ja! Noen husker kanskje de beryktede pølsefestene? Det er mulig vi har finslipt konseptet og at pølsefesten dukker opp i ny drakt...
Bar: Ja
Aldersgrense: 18 år
Pris: Gratis
Bekledning: Come as you are, as you were, as I waaant you to be, as a friend...
Påmeldingsfrist: 19. april


Det er nå fullt. Hvis du ønsker å stå på venteliste, send en e-post her. 

 

Landsmøte

Landsmøtet er vårt øverste organ og avholdes årlig. Norske Konsertarrangører er som kjent en demokratisk styrt organisasjon, og vi oppfordrer våre medlemmer over hele landet til å være med og stake ut kursen for kommende periode. Landsmøtet 2022 avholdes fredag 22. april i Oslo. Det er altså dagen før jubileumsfesten. Det vil også være mulig å delta digitalt. Les mer om landsmøtet her. 

 

Rabattert overnatting

Trenger du hotell i forbindelse med jubileumsfesten? Vi har fremforhandlet rabatt hos Scandic Byporten og SmartHotel Oslo, som ligger noen steinkast unna Det Gamle Biblioteket.

Scandic: For å booke må du gå inn på scandichotels.no, velge Scandic Byporten og riktig dato. For å benytte deg av tilbudet må du legge inn følgende kode i feltet «booking kode»: PROMO15B.

SmartHotel: For å booke må du gå inn på smarthotel.no, velge SmartHotel Oslo og riktig dato. For å benytte deg av tilbudet må du legge inn følgende kode i feltet «Jeg har en kode»: NOKO.

 

Jo tidligere du booker, jo bedre pris vil du få. Det finnes naturligvis også andre hotellfasiliteter i umiddelbar nærhet som kan benyttes.