#

Takk for i år - med kåring av årets album

22.12.2021

Nå er det like før vi i Norske Konsertarrangører avslutter arbeidsåret 2021 og tar juleferie. Vi skal lade batteriene etter nok et hektisk og krevende år. Aktivitetsnivået har vært høyt, og til tross for at vi har hatt enda et år utenom det vanlige er det gledelig at organisasjonen har satt nok en medlemsrekord. Det betyr at fellesskapet av arrangører som blir med inn i 2022 er større og sterkere enn noen gang. 

Vi i Norske Konsertarrangører ønsker alle medlemmer, bransjekollegaer og øvrige samarbeidspartnere en riktig god jul. Takk for alt godt samarbeid i året som snart har gått, og for det fabelaktige arbeidet dere medlemmer gjør hver eneste dag! Selv om også dette året har vært tungt, så har vi gang på gang blitt mektig inspirert og imponert over alt det dere medlemmer har fått til. Profesjonaliteten og stå på-viljen som dere har er sjelden vare. Vi bøyer oss i støvet. Måtte 2022 bli et lysere kapittel.

I 2022 fyller vi 40 år og det skal naturligvis feires. Vi håper dere er like klare som oss!

 

Julestengt

Vi tar juleferie fra 23. desember og er tilbake 3. januar. E-postadressen post@konsertarrangor.no blir sjekket regelmessig frem til julaften. Er det krise så send en sms. Kontaktinformasjon finner du her.

 

 

Årets favoritter

Som i fjor, har vi også i år måttet bryte med tradisjonen om å oppsummere våre beste konsertopplevelser fra året som har gått. Det var begrenset med live-opplevelser i 2021 men det ble gitt ut mye god musikk, og noen album har blitt spilt mer enn andre. Derfor har vi igjen utfordret hverandre på å kåre årets norske album og årets internasjonale album fra 2021. Det har ikke, under noen omstendigheter, vært lov til å begrunne sine valg.  

 

 

Mariann
Årets norske album: Misty Coast - When I fall from the sky
Årets internasjonale album: Nick Cave & Warren Ellis - Carnage 

Anders
Årets norske album: Death By Unga Bunga - Heavy Male Insecurity
Årets internasjonale album: Turnstile - Glow on

Tone
Årets norske album: girl in red - if i could make it go quiet
Årets internasjonale album: Floating Points, Pharoah Sanders & The London Symphony Orchestra – Promises

Nyaling
Årets norske album: Kantona - Langt å gå for en bomtur
Årets internasjonale album: Jorja Smith - Be Right Back


Andreas
Årets norske album: Bakrus - Lover Ingenting
Årets internasjonale album: Black Midi - Cavalcade

God jul!