#

Sommerkampanje: En scan – mange muligheter! 

24.06.2021

En virtuell omvisning i 3D med informasjonstagging gir helt nye muligheter for planlegging og gjennomføring av konserter, arrangementer, møter og konferanser. Wieso har nå sommerkampanje på basis 3D-scan for medlemmer av NKA. 

Wieso AS spesialiserer seg på 3D-skanning og 360-fotografering for å lage tilpassede interaktive produktløsninger. Modellen genererer massiv økning i antall digitale visninger og åpner for en mer effektiv prosjektering og kommunikasjon rundt arealene som er scannet. 

Wieso har nå sommerkampanje på basis 3D-scan eksklusivt for medlemmer av NKA til kun 9900 kr eks. mva. Ta kontakt og bestill innen 31. august for å benytte deg av tilbudet. 

Med utgangspunkt i en og samme 3D scan tilbyr Wieso en rekke muligheter tilpasset deres preferanser og behov. 

 

Kapasitet og tilgjengelighet 

I modellen kan man presentere kapasitet og ulike oppsett i lokalet eller området. Den kan også vise tilgjengelighet og tilpasninger som f.eks. smittevern eller andre midlertidige løsninger. 

Illustrasjonsbilde med konferansesal og tekst som viser kapasitet ved henholdsvis stående publikum, runde bord, kino-oppsett og klasseromsoppsett.

Hovedscenen Union Scene Drammen 

 

Teknisk modell 

Med informasjonsbokser vil modellen vise spesifikasjoner på teknisk utstyr. I modellen vil det også kunne måles nøyaktige avstander. Dette er et praktisk verktøy i planlegging og prosjektering av arrangementer og for utleie. 

Illustrasjonsbilde av lydmikser og teknisk informasjon Illustrasjonsbilde som viser en scene og mål for høyde, bredde og dybde

Varen Randaberg Kulturscene 

 

Oversikts- og seksjonskart 

Wieso lager virtuelle oversiktskart over områder med direkte tilgang til hver enkelt seksjon, scene eller fasilitet. Scanningen kan også kobles opp til billettsystem og salkart. 

Bilde av fotballbane med med illustrasjon av banen med oversikts- og seksjonskart ved siden av. Bilde av fotballbane fra tribunen. Illustrasjonsbilde med oversikts- og seksjonskart på siden.

Consto Arena Mjøndalen 

 

Markedsføring og formidling 

Scanningen gir mange muligheter til å presentere dere digitalt. Den gir fri nedlasting av 360 foto og videoer til bruk i markedsføring på nettside eller i sosiale medier. Samt integrering på Google Street View og Google Maps. Med en virtuell omvisning kan dere også fortelle deres historie, om arkitekturen eller kanskje dere vil presentere noe spesielt i forbindelse med et arrangement? 

Illustrasjonbilde med digital visning kirkerom med mulighet for videovisning..

Bragernes kirke Drammen 

 

Byggetekniske spesifikasjoner 

I arbeidet med restaurering og vedlikehold kan det eksporteres plantegninger, punktsky og mesh fra scanningen til bruk i CAD/BIM-modellering av bygget.