#

Nominasjon til Årets musikkjournalistikk 2021

14.09.2021

For andre gang skal Musikkindustriens Næringsråd dele ut prisen for Årets musikkjournalistikk. Den gjeve prisen skal deles ut under by:larm. Husk å nominer det du mener fortjener å bli løftet frem som årets musikkjournalistikk innen fristen tirsdag 21. september.

De nominerte til Musikkindustriens journalistikkpris kan være både redaksjoner, journalister, programledere eller medier som leverer på integritet, er faglig sterk, har oversikt og innsikt og tar musikkindustrien på alvor. Med troverdighet og godt omdømme, skal vinneren inspirere andre musikk- og kulturjournalister til å se bredt, tenke dypt og skrive rett.

Det er mulig å nominere både en hel redaksjon for en samlet innsats for musikk eller sjanger, en enkeltartikkel, en podkast, en journalist eller programleder. Kort sagt: det du mener fortjener å bli løftet frem som årets musikkjournalistikk. Du kan nominere flere saker.

Det viktigste kriteriet er at det handler om musikk, at det har blitt publisert fra 2020 frem til i dag, og at det har bidratt til bedre musikkjournalistikk, enten det gjelder en snever sjanger eller store økonomiske trender.

Nominer din kandidat innen tirsdag 21. september.