#

Møterommet LIVE & Teknikertreff med Kulturrom

01.11.2021

I løpet av høsten vil Kulturrom arrangere Møterommet LIVE og Teknikertreff rundt om i landet. Det blir også mulig å booke møte med Kulturrom. Her er oversikt over stedene de skal besøke.

Møterommet Live

I Møterommet LIVE samler Kulturrom relevante aktører for å diskutere utfordringer knyttet til den scenetekniske bransjen. Det blir ulike temaer i de ulike byene og alle Møterommene vil bli strømmet. Alle arrangementene starter klokken 17:00.

Her er byene som skal besøkes: 

Stavanger 3. november
Trondheim 10. november
Bodø 1. desember

Mer info og påmelding 

Teknikertreff

Teknikertreffene kommer til å foregå kl. 19.00 på samme sted som Møterommet LIVE, og man behøver ikke å ha deltatt på Møterom-arrangementet for å melde seg på teknikertreffet. Disse kveldstreffene blir en fin mulighet til å møte kjente og ukjente kolleger for en hyggelig prat, samtidig som du får servert mat og får deg noe godt i glasset! Alle er velkomne enten du jobber med lyd, lys, rigg, backline, AV eller er frilanser, fast ansatt, fulltids profesjonell eller på vei inn i bransjen.

Mer info og påmelding

 

Møt Kulturrom i byen deres

I tillegg til Møterommet LIVE og teknikertreff, vil også flere fra Kulturroms administrasjon være med til de ulike byene. Har dere spørsmål til søknadsprosessen? Kanskje dere lurer på hva dere kan søke tilskudd til? Eller noe helt annet? Ikke nøl med å ta kontakt på thomas@kulturrom.no slik at dere får booket et møte med Kulturrom.