Bilde: Illustrasjonsbilde av årets utgave av by:Larm sin nye nettside. Foto: Feed
Bilde: Illustrasjonsbilde av årets utgave av by:Larm sin nye nettside. Foto: Feed

by:Larm ønsker innspill fra arrangører

27.10.2021

Med 1,6 millioner kroner i tilskudd fra Innovasjon Norge har by:Larm og designbyrået Feed utviklet en webplattform som er grunnlaget for by:Larms nye nettside. Plattformen samler grunnleggende digitale behov for festivaler, konferanser og helårsarrangører. Nå ønsker by:Larm å dele plattformen med andre arrangører, via et lisensbasert samarbeid. I den forbindelse gis arrangører mulighet til å komme med innspill om sine digitale behov.

Kartlegging av arrangørenes behov

Vi i NKA synes det er gøy at våre medlemmer får innovasjonsmidler til å utvikle verktøy for bransjen. Målet er at plattformen skal dekke mest mulig av arrangørenes behov og være et relevant, oppdatert og konkurransedyktig verktøy i arrangørenes digitale hverdag. På sikt er plattformen ment å være tilgjengelig for alle landets arrangører. 

For å tilrettelegge videre arbeid ber utviklerne nå om konkrete innspill fra arrangørfeltet via en kort anonym undersøkelse. Meld inn ønsker og digitale behov for din arrangørvirksomhet ved å trykke på lenken nedenfor. Undersøkelsen tar i underkant av to minutter. 

til undersøkelse

Om webplattformen

Den nyutviklede plattformen er bygget for å kunne veksle mellom digital og fysisk tilgjengeliggjøring, gjennom en smidig og funksjonell nettside som er SEO-optimalisert og tilbyr en klar programoversikt med funksjonalitet for sømløst billettkjøp. Første delmål i dette prosjektet er å få med inntil ti arrangører i samarbeidet, som hver får en individuelt tilpasset webplattform. 

Modellen baserer seg på at lisenstakerne som tar del i prosjektet betaler en årlig lisensavgift som tilsvarer det arrangøren allerede bruker på digitale tjenester i dag. 

 

Bli med

Om dette virker interessant, eller om du ønsker å høre mer, ta kontakt på: hello@feed.no.