#

Bli med på Live DMA Forum under Tallinn Music Week

06.09.2021

Fra  29. september - 3. oktober arrangeres Tallinn Music Week som består av en showcasefestival, en byfestival og et omfattende konferanseprogram for musikk- og kulturbransjen. Som en del av konferanseprogrammet arrangeres også Live DMA Forum den 1. oktober, for å feire avslutningen på det fireårige prosjektet Live Style Europe. Man kan delta på konferanseprogrammet både fysisk og digitalt. 

I tillegg til at du kan få med deg etterlengtede showcasekonserter under Tallinn Music Week byr også konferanseprogrammet på mye spennende innhold. Temaer som skal diskuteres av bransjefolk og politikere er blant annet europeisk solidaritet i musikkbransjen i disse særegne tider, bærekraft, bransjens største utfordringer i tiden som kommer og livemusikkens rolle i samfunnet.

Se konferanseprogrammet her

Kjøp billetter her

 

Om Live DMA Forum

Live DMA er en paraplyorganisasjon som samler europeiske spillesteder, klubber og festivaler gjennom nasjonale organisasjoner. Live DMA har til mål å dele erfaringer og kompetanse på tvers av landegrenser, samt å støtte og fremme interessene for europeiske arrangører. Nettverket består av 21 medlemmer i 17 land, som til sammen taler på vegne av mer enn 3000 spillesteder, klubber og festivaler - og nettverket utvides stadig. Norske Konsertarrangører er en av de 21 medlemsorganisasjonene i nettverket.

I 2017 fikk Live DMA anerkjennelse av Europakommisjonen ved at nettverket ble innvilget støtte via Kreativt Europa til å utvikle nettverket gjennom prosjektet "Live Style Europe". Prosjektet var et større 4-årig prosjekt med formål om å øke arrangørkompetanse, øke profesjonaliseringen, skape nye verktøy for arrangører og ellers øke oppmerksomhet rundt den sosiale, kulturelle og økonomiske betydningen spillesteder og festivaler har i samfunnet. Dette prosjektet avsluttes under Tallinn Music Week ved at Live DMA programmerer deler av konferanseprogrammet der man vil se på effekten av prosjektet og diskutere veien videre.

Representanter fra Live DMA og flere av medlemsorganisasjonene i nettverket vil være tilstede i Tallin under Tallinn Music Week. Ta kontakt med oss i NKA dersom du ønsker å booke møte med representanter fra Live DMA i forbindelse med arrangementet. 

Mer om Live dma