#

Gratis leie av kasse og betalingsterminaler til tre utvalgte arrangører

01.12.2017

Hypp på gratis leie av kasse og betalingsterminaler til ditt arrangement i 2018? Norske Konsertarrangører (NKA) inviterer medlemmer til å søke om å få leie inntil 50 kasse- og betalingsterminaler gratis for en uke i 2018 med en samlet verdi på opptil 250 000 kr per arrangør. Løsningen er levert av NKAs samarbeidspartner, Hoopla.

 

Hvem kan søke?
Medlemmer av NKA.

Hva kan du søke på?
Inntil 50 kasse- og betalingsterminaler som man kan leie i inntil en uke. Hoopla stiller med en person som i samråd med utvalgt arrangør planlegger oppsett av kassene; plassering/organisering/antall kasser osv. Hoopla vil også kartlegge eventuelle behov for ekstra oppkoblingsmuligheter mot Internett. Ved behov vil leveranse av dette være inkludert, uten kostnad for arrangør. En representant fra Hoopla vil være tilstede på arrangementet og sørge for opprigg og nedrigg av alle kassene samt gjennomføre nødvendig opplæring og support for de som skal drifte kassene under arrangementet.

 

Betingelser

  • Bank og kortgebyrer tilkommer, samt fraktkostnader for utstyret til arrangementssted som dekkes av arrangør (Hoopla dekker frakt for retur av utstyr)
  • Arrangør dekker reise, kost og losji for inntil 1 person fra Hoopla (hvis arrangør ønsker on-site support)
  • Hoopla kan ta bilder i forbindelse med sin tilstedeværelse på arrangementet og bruke dette i sin markedsføring
  • Hoopla mottar inntil 3 akkrediteringer til arrangementet, avhengig av størrelsen på bestillingen
  • Arrangøren profilerer Hoopla som en samarbeidspartner på sine nettsider

 

Høres dette ut som en ok deal? Da er det bare å fylle ut søknadsskjema under.

SKJEMA ER STENGT

Søknadsfrist: 31.12.2017. De tre heldig utvalgte vil bli lansert 15. januar. Minst en av de heldig utvalgte vil være en nystartet arrangør som i tillegg til kasse- og bankterminaler også vil motta gratis bruk av billettsystemet til Hoopla. 

 

Mer om NKAs medlemstilbud med Hoopla her.