#

20.11.2014
Norske Konsertarrangører har på oppdrag fra Rikskonsertene og den norske ambassaden i Dhaka, vært i Bangladesh for å holde seminar og workshop for 20 håndplukkede konsertarrangører i landets hovedstad. Etter fire intensive kursdager ledet av kursleder i NKA Guro Midtsund og fagansvarlig Anette Rønneberg Lindskog, har forhåpentligvis de lokale arrangørene fått nyttige impulser og en solid dose faglig påfyll.

Hovedtema for samlingen var konsertproduksjon og på programmet stod blant annet booking, sikkerhet, sosiale medier, frivillighet og produksjon.

For Norske Konsertarrangørers del var dette en spennende og lærerik opplevelse, som illustrerte både hvor forskjellig utgangspunkt man har når det kommer til infrastruktur og økonomiske ressurser, men også at den genuine interessen for musikk og det å skape gode konsertopplevelser er universell. 

Vi håper kurset vil føre til bedre, mer profesjonelle og tryggere arrangement på den andre siden av jorda!

PB153577

PB123535
NKAs kursleder Guro Midtsund

PB153550

PB153580

Foto: Anette Rønneberg Lindskog