#

Velkommen til Landsmøte 2012 i Oslo!

08.11.2011
Nå er det mindre 5 måneder til vi sparker i gang Landsmøte for Norsk Rockforbund i Oslo 27.-29.april. Og ikke nok med det, torsdag 26.april feirer vi at Norsk Rockforbund er inne i sitt 30. år med å invitere alle våre medlemmer og samarbeidspartnere til en faglig konferanse. Så hold av datoen i kalenderen!

Landsmøtet er Norsk Rockforbunds øverste myndighet. Her er det medlemmene som bestemmer hva og hvordan organisasjonen skal være i neste periode (2012 – 2014). For uten å behandle årsmelding og budsjett, handlingsprogram og velge nytt styre blir det som alltid faglig påfyll, sosial moro og konserter. Her møtes alle medlemmene uavhengig av arrangørform.

Norsk Rockforbunds landsmøte 2012 er et spesielt landsmøte. For uten at vi feirer våre 30 år skal vi beslutte hvorvidt organisasjonen skal fortsette med dagens fagrådsstruktur der vi deler inn medlemmene etter studentarrangør, festivaler, rocke- og bluesklubber. Styret og administrasjon har i dialog med medlemmene jobbet med dette som tema i denne perioden. Vi har hatt strategisamlinger, høringsnotat fra styret har blitt sendt alle medlemmer og det har vært en workshop på alle fagrådsseminarer. Mange medlemmer har også sendt inn svar på høringsnotatet, og disse innspillene er med på å legge grunn for de konkrete forslag som vil bli lagt frem på landsmøtet i april.

Vi har satt som mål å samle så mange medlemmer som mulig til dette landsmøte og gjør derfor alt vi kan for at deltakerkostnaden skal bli så billig som overhode mulig. Dere vil motta en egen innkalling til landsmøtet der dere får mer praktisk informasjon om priser, sted og program, samt linker til påmelding. Men først ønsker vi at så mange som mulig holder av datoene i kalenderen, for dette blir en viktig, faglig, morsom og inspirerende langhelg du ikke vil gå glipp av!

Frist for innkomne saker til landsmøte er 26.mars. Frist for påmelding er 2.april, men dette kun til informasjon.

Til web