#

Jobber du for og med ungdom?

15.11.2011
Har du akkurat arrangert en stor konsert hvor staben hadde gjennomsnittsalder på 16, en festival med øvre aldersgrense 18 år eller gjennomført vellykkede arrangement med fri aldersgrense? Da vil vi gjerne snakke med deg!

I forbindelse med den nye versjonen av «Teenage Kicks», et ressurshefte for konsertarrangering for publikum under 18 år, er vi på jakt etter caser og gode eksempler på arrangører som har laget konserter, festivaler eller andre ting for, av og med ungdom. Så har du gode erfaringer med ungdommer som frivillige, å slippe dem inn på konserter med alkoholservering, lage alkoholfrie konserter eller festivaler – eller har andre positive erfaringer med å involvere ungdom i virksomheten deres? Vet du om noen andre som gjør det, eller har du bare drøssevis av tips, vink og hint til andre som ønsker å gjøre det samme? Send en mail til live@norskrockforbund.no og gjør oss oppmerksom på akkurat hva dere driver med!

Å ta kontakt er uforpliktende, og vi ønsker kontakt med både store og små, i og utenfor Norges større byer. Svarfrist: så fort som mulig!