Frivillighetsprisen til Samfundet i Trondheim!

07.12.2009
Fredag 4. desember ble Studentersamfundet i Trondhjem kåret til vinner av Frivillighetsprisen 2009 direkte på God morgen Norge på TV2. Prisen deles hvert år ut til en initiativrik person, lokal forening eller en gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg. Norsk rockforbund gratulerer!

samfundet

-Prisen er en stor inspirasjon for oss og vi er svært stolte av å være vinneren i 2009, sier leder av Studentersamfundet i Trondhjem, Leiv-Erik Ødegaard. Studentersamfundet engasjerer 1300 frivillige studenter i arbeidet med å gi et bredt og godt tilbud til studentmiljøet og innbyggerne i Trondheim. Studentfestivalene UKA og ISFiT springer også ut fra Studentersamfundet og engasjerer ytterligere ca 1000 frivillige studenter.

Studentersamfundet ble tidligere i høst utpekt til å være Sør-Trøndelag Fylkeskommune sin kandidat til nominasjonsprosessen på nasjonalt nivå. Derfra valgte en komité ut seks finalister som ble presentert på TV2. Det norske folk fikk stemme frem tre av disse kandidatene, og Studentersamfundet gikk videre. Den endelige vinneren ble kåret av en jury og offentliggjort direkte på God morgen Norge fredag 4. desember. Eirik Vikum, frivillig på Samfundet, var til stede i studio og tok imot prisen.

Mer om Samfundet i Trondheim finner du her.