Gladsak fra Romerike

18.11.2009
Norsk rockforbund vil hele tiden vite hva som rører seg ute blant medlemmene og her bringer vi videre en gladsak fra Skedsmo bluesklubb.

180pxthumbs_up

Balkongteam AS deler hvert år ut et støttebeløp til en organisasjon eller en person som de mener fortjener det. Her er begrunnelsen:

__”I år har vi besluttet at støtten skal gå til Skedsmo Bluesklubb og beløpet er 10 000,-. Jeg har selv vært til stede noen ganger på Kulturpuben og er imponert over hva dere gjør for bluesmusikken i området. Det var spesielt en gang for ett par måneder siden som jeg var på en eftablues hvor det var en gjeng på ca 13-14 år som spilte. Å få spille på en scene og kanskje spesielt på ett slikt sted når du er i den alderen har uhyggelig stor betydning for den fortsatte utvikling som musikere.

I tillegg må jeg si at Kulturpuben er ett kjempekoselig sted å vanke på. Jeg er svensk, kjenner ingen i Lillestrøm men har hver gang funnet en eller flere som gjerne slår av en prat. Bluesen forener folk og har ingen forutfattede meninger, det er på innsiden det sitter. Dette er selvfølgelig noe vi må være delaktig i å støtte og vi håper dere kan få bruk for pengene til tross for at summen ikke er så stor.

Med vennlig hilsen
Ola Rask og Fredrik Granberg
Balkongteam AS”__

Norsk rockforbund oppfordrer alle medlemmer til å gi en liten lyd når hyggelige og uforutsette ting skjer, og gir tommelen opp til næringslivet når det blir utført ting som dette. Et eksempel til etterfølgelse!