Nytt mannskap på bluesens flaggskip

01.01.0001
‘Notodden Blues Festival – Europas beste bluesopplevelse’. Slik lyder Visjon 2005 som ble vedtatt tidligere i år. Nå skal visjonen gjøres til virkelighet, og et nytt styre står klar til å ta tak.

27/11/2000

Generalforsamlingen i Notodden Blues Festival valgte i helgen nytt styre for festivalen. Det foregikk uten den helt store dramatikken, og kandidatene ble klappet inn i tur og orden. Det nye styret er:

Jan Erik Søhol (Leder)

Mimmi Kvisvik (Artist)

John Aanjesen (Arrangementsservice)

Runar Lia (Vakt og sikkerhet)

Astrid Antoniussen (Servering)

Torunn Hovde Kaasa (Marked)

Tidligere i høst ble Borgar Dahle ansatt som ny daglig leder. Festivalen stiller dermed med to spreke 30-åringer i front. Norsk Rockforbund vil benytte anledningen til å takke forgjengerne Morten Gjerde og Espen Fjelle for god innsats i Norske Rockfestivaler, og for generell munterhet og visdom ellers i organisasjonen.

Bortsett fra styret er det ikke så veldig mye nytt på gang. Årets nyvinninger, storscenen Route 66 og ungdomsscenen Hydrobeat, skal etter planen videreføres neste år. Det blir noen færre gratiskonserter på dagtid pga. tendenser til sviktende billettsalg de to siste årene, og man ønsker å styrke inntektssiden med mer sponsormidler.

Neste års festival blir forøvrig 2. - 5. august, og Jens Stoltenberg skal stå for åpningen. Noe for damene å se frem til, med andre ord.

Les mer om Notodden Blues Festival på http://www.bluesfest.no

 

-Trond Bjørknes

Tekst av: Trond Bjørknes