Medlemsfordel

20 % rabatt på gjeldende leiepriser av kassesystem.

Til Espos produktkatalog 2022 

Espos Norge - Nye smarte betalingsløsninger

Espos har i en årrekke vært en av de foretrukne betalingsleverandørene til de største norske konsertene og festivalene. Hvorfor? Fordi Espos for 15 år siden ble skapt for konserter og festivaler - og har helt siden den gang fokusert på å gjøre betalingsløsninger for dette segmentet bedre og bedre.

De siste tre årene har Espos utviklet ny teknologi og smarte betalingsterminaler med både kasse og bankterminal i en og samme enhet. De nye smarte enhetene har lang batteritid, er koblet til nett via 4G/wifi og kan fjernstyres. Med andre ord er ikke lenger betalingsløsningene fra Espos bare er for de største, men nå for  arrangementer av alle størrelser.

Kunder om Espos

Øyafestivalen

Epsos har pr. dags dato det beste kassesystemet på markedet innenfor festival og arrangementssegmentet. De stiller med kunnskap og et ønske om å gi den beste servicen de kan. Vi er kjempe fornøyd med leveransen, både utstyrsmessig, mannskap og kunnskap. Det er aldri et spørsmål som er for dumt. Espos er hele tiden villige til å gjøre en ekstra innsats kun for å gjøre leveransen litt bedre, selv om det kan være vrient å få til. Det er ingen andre systemer i dag, som jeg kjenner til, som leverer den samme grad av stabilitet.

Thomas Andre Valnes
Økonomi- og salgssjef
Øyafestivalen

Bergen Live

Én av de store fordelene er jo at køene går raskere. Alle store arrangementer trenger å få gjennomført salgene sine raskt, og med denne løsningen blir også alt salg registrert!

Frank Nes
Daglig leder
Bergen Live

Oslo Sommertid (Eminem 2018)

We didn't want to take any chances with an event of this size and Espos are the market leaders. They delivered a great product with precicion which led to a great result for all involved.

Mark Vaughan
Daglig leder
Oslo Sommertid

#

Espos Norge er en fremtidsorientert utvikler og leverandør av sikre og smarte betalingsløsninger.

Siden etablering i 2006 har Espos vokst til å bli en av landets største leverandører og utleier av betalingsløsninger for festivaler, konserter, kantiner og arrangementer av ulik størrelse og karakter. Espos Norge er en av få i Norge som innehar konsesjon fra Finanstilsynet og er underlagt strenge lovkrav for virksomheten. 

Kontaktperson
Johannes Øvland
E-post
Nettside