Medlemsfordel

20% rabatt på gjeldene leiepriser av SmartTerminalen til arrangementer.

 

Espos Norge – smarte betalingsløsninger

Espos ble grunnlagt i 2006 av lidenskapen for å løse problemer, og da den nye bokføringsloven krevde kasser på festivaler, tok vi utfordringen. Vi fikk låne datamaskiner lokalt, der funksjonsknappene ble til kassaknapper - F1 for 0,5 liter øl, F2 for 1 glass rødvin osv. Siden den gang har vi vært engasjert i å løse betalingsutfordringer i festival-, konsert- og arrangementsbransjen gjennom tett samarbeid med våre kunder, og utviklingen av innovative produkter som SmartTerminalene DiggiBong, DiggiPos og EsposGaranti.

Håndtering av betalinger under arrangementer er en kritisk oppgave med potensielt store konsekvenser for arrangørene. Vår unike blanding av årelang erfaring kombinert med nyskapende løsninger gjorde at vi i 2023 kunne betjene over 110 arrangementer.

Siden 2021 har vi også begynt å levere til helårs kunder som barer, restauranter, kulturhus og scener. Sjekk ut vår nye katalog for helårskunder!

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere med betaling.

 

Til Espos arrangmentskatalog 2024

Til Espos katalog for helårskunder 2024

Kunder om Espos

Øyafestivalen

Epsos har pr. dags dato det beste kassesystemet på markedet innenfor festival og arrangementssegmentet. De stiller med kunnskap og et ønske om å gi den beste servicen de kan. Vi er kjempe fornøyd med leveransen, både utstyrsmessig, mannskap og kunnskap. Det er aldri et spørsmål som er for dumt. Espos er hele tiden villige til å gjøre en ekstra innsats kun for å gjøre leveransen litt bedre, selv om det kan være vrient å få til. Det er ingen andre systemer i dag, som jeg kjenner til, som leverer den samme grad av stabilitet.

Thomas Andre Valnes
Økonomi- og salgssjef
Øyafestivalen

Bergen Live

Én av de store fordelene er jo at køene går raskere. Alle store arrangementer trenger å få gjennomført salgene sine raskt, og med denne løsningen blir også alt salg registrert!

Frank Nes
Daglig leder
Bergen Live

Oslo Sommertid (Eminem 2018)

We didn't want to take any chances with an event of this size and Espos are the market leaders. They delivered a great product with precicion which led to a great result for all involved.

Mark Vaughan
Daglig leder
Oslo Sommertid

#

Espos Norge er en fremtidsorientert utvikler og leverandør av sikre og smarte betalingsløsninger.

Siden etablering i 2006 har Espos vokst til å bli landets største leverandør av betalingsløsninger for festivaler, konserter, kantiner, barer, resturanter, scener, kulturhus og arrangementer av ulik størrelse og karakter. 

Espos Norge er en av få i Norge som innehar konsesjon fra Finanstilsynet og er underlagt strenge lovkrav for virksomheten. 

Kontaktperson
Johannes Øvland
E-post
Nettside