Crescat er et norskutviklet verktøy for planlegging og gjennomføring av arrangementer. Med Crescat forbedrer du informasjonsflyten og automatiserer arbeidskrevende oppgaver, på en enkel måte. Dette gir effektiv gjennomføring av arrangementer fra A til Å.

Gjengen bak Crescat brenner for å skape en enklere arbeidshverdag for arrangører. Systemet er heldigitalt og bygget for sømløst samarbeid med både leverandører og crew.

 

Velg riktig produkt fra Crescat

Crescat Event - For frittstående arrangører og eventbyråer
Crescat Venue - For arrangører med fast scene
Crescat Festival - For festivalarrangører

 

Medlemsfordel

Medlemmer av Norske Kulturarrangører får 25 % rabatt på årslisens og eventuelle tilleggsmoduler i Crescat. 

Ta kontakt med Crescat for en uforpliktende demo og mer informasjon om hvilken pakke som passer best for din arrangørvirksomhet.  

 

 

Kunder om Crescat

USF Verftet

Vi sparer masse tid ved å bruke Crescat da det er enkelt å samarbeide med alle som er involvert i et arrangement.

Sindre Didriksen
USF Verftet

Bergen Live

Crescat har erstattet tre forskjellige styringsverktøy i Bergen Live og Bergenfest, og styrer nå all informasjon på tvers av tre avdelinger gjennom en plattform. For oss har dette vært en ekstremt viktig effektivisering. All informasjon på ett sted til enhver tid - hva mer kan man ønske seg?

Martin Holmes
Bergen Live

Kulturkirken Jakob

Vi bruker Crescat til hele produksjonsflyten vår, inkludert kontraktering, advance, avvikling og etterarbeid. Vi sparer tid, penger og bekymringer hver eneste dag. Løsningen er brukervennlig og effektiv både for administrasjonen og produksjonscrewet. Oppstartsfasen gikk silkemykt takket være ryddig, kjapp og løsningsorientert kundeservice. Vi er kjempefornøyde! 

Thor-Erik Fjellvang
Booking og program
Kulturkirken Jakob

#

Crescat er et norskutviklet Live Event Management system som lar deg administrerer dine arrangementer på et og samme sted. Crescat har produkter for spillesteder, kulturhus, og festivaler. 

 

Book demo

Kontaktperson
Jørgen Iden
Telefon
55 50 80 80
E-post
Nettside