For arrangører er det godt å ha tilgang til juridisk bistand for å sikre profesjonell drift og for nødvendig bistand dersom behovet melder seg. 

Medlemstilbud

NKAs rammeavtale med advokatselskapet Bing Hodneland gir våre medlemmer inntil to timers juridisk bistand per år som dekkes av NKA, etter nærmere avtale. Det gis rabatterte priser for bistand utover dette. Henvendelser om juridisk bistand for medlemmer av NKA skal først meldes direkte til NKA. 

 

Om Bing Hodneland

Bing Hodneland er landets eneste advokatfirma med en dedikert underholdningsavdeling. Her jobber det advokater med praktisk bakgrunn fra bl.a. booking, festivaler, plateselskaper og tv- og filmproduksjon. Underholdningsavdelingen kan tilby medlemmer av NKA førsteklasses fagkompetanse, praktiske råd og hyggelig service fra advokater med inngående kjennskap til musikkbransjen. I tillegg, har Bing Hodneland spisskompetanse innenfor andre relevante fagfelt, som arbeidsrett, selskapsrett, skatt og avgift og tvisteløsning.

Kjerneteamet for NKAs medlemmer består av:

Stine Helén Pettersen
Stine Helén Pettersen
Partner | Advokat

Stine bistår særlig virksomheter og aktører innenfor medie-, film- og musikkbransjen, i spørsmål om immaterialrett, medierett, markedsrett, kontraktsrett, arbeidsrett og personvern. Hun har særlig kompetanse innenfor opphavsrett (musikk, film, tv og andre medier), varemerkerett og medierett, og har tidligere sittet i styret til NKA.

Frode Heggdal Larsen
Frode Heggdal Larsen
Partner | Advokat

Frode har mange års erfaring med forretningsjuridisk rådgivning hvor han særlig har spesialisert seg innenfor selskapsrett, avgiftsrett og eiendomsskatt. Frode har jobbet med mva-problematikk for flere konsertarrangører og er i p.t. involvert i en prinsipiell mva sak mot Skatteetaten.

Camilla Fiskevoll
Camilla Fiskevoll
Partner | Advokat

Camilla har siden 1996 jobbet med forretningsjuridiske spørsmål, og har særlig kompetanse på skatte- og selskapsrett. Camilla har bistått flere konsertarrangører i forbindelse med selskaps- og skatterettslige spørsmål. Hun har også erfaring med skattlegging av ansattgoder.

Alf Kåre Knudsen
Alf Kåre Knudsen
Partner | Advokat

Alf Kåre arbeider særlig med arbeidsrett og har omfattende erfaring med behandling av stillingsvernssaker. Alf Kåre har tidligere bistått NKA i en arbeidsrettssak.

Magnus Ødegaard
Magnus Ødegaard
Partner | Advokat

Magnus er blant landets ledende advokater innenfor opphavsrett, personvern og IKT-rett, og har blant annet erfaring som juridisk sjef hos IKT-leverandøren Atea. Magnus er spesialist i personvern og særlig GDPR, og har utarbeidet internkontroll for flere konsertarrangører.

Limita Lunde
Limita Lunde
Advokatfullmektig

Limita er tilknyttet faggruppen IT og Media samt arbeidsrett. Hun har spesialisering innen arbeidsrett. Limita har etter endt utdannelse jobbet 9 år som daglig leder for Parkteatret Scene AS og har bred erfaring fra musikkbransjen. Limita har jobbet tett med NKA både gjennom hennes jobb på Parkteatret og tidligere som en del av NKAs styre.

Christoffer Johnsen
Christoffer Johnsen
Advokatfullmektig

Christoffer er tilknyttet faggruppen IT & Media og han har tidligere jobbet med NKA gjennom Advokatfirmaet Grette AS. Han har en bachelor i Music Management, og har god kjennskap til musikkbransjen. Christoffer jobber hovedsakelig med kontraktsrett.

#

Bing Hodneland advokatselskap har røtter tilbake til 1897, og består av over 50 engasjerte og dyktige medarbeidere.

Kontaktperson
Norske Konsertarrangører
Telefon
22 20 00 22
E-post
Nettside