Enkel, rask og trygg betaling

Med Betala kan du ta betalt på dine arrangementer som en proff. Med over 30 års erfaring i betalingsbransjen og et sterkt IT- og teknologiselskap i ryggen er du sikret å få den betalingsløsningen som passer din virksomhet best – både med tanke på funksjonalitet og pris. Medlemstilbudet er unikt da det ikke er noen andre aktører enn Norske Kulturarrangører som har rabattavtale med Betala. 

Betala tar ingen transaksjonsgebyrer fra omsetningen din, du betaler kun fast lav leiepris for utstyr. Pengene fra salget går rett inn på din konto, uten fordyrende mellomledd. Fra skyen overvåker du enkelt salget og kan tilpasse løsningen løpende. Systemet kan integreres mot andre verktøy som regnskapssystem, analyse eller billett. 

Det er enkelt å komme i gang og nerdene i Betala står alltid klare til å bistå deg – enten det handler om betaling eller andre IT- eller teknologirelaterte spørsmål.

 

Medlemstilbud

 • 25 % rabatt på veiledende leiepriser av Betala-kasser
 • 25 % rabatt på veiledende leiepriser på øvrige typer kassesystemer
  Advania leverer også andre mer avanserte betalingssystemer og utstyr som f.eks. er mer spesialtilpasset servering. Øvrige systemer kan benyttes i kombinasjon med Betala dersom man f.eks. ønsker tilpasset funksjonalitet på deler av område/arrangementet.
 • Fast lav pris på dedikert nettverk til salgspunkter (POS - Point of sale)
  Mange velger å sette opp dedikert nettverk til salg utenom produksjonsnettverk og leier ofte inn denne tjenesten fra eksterne leverandører eller via betalingsleverandørens egne underleverandører. Advania leverer denne tjeneste selv og har lagerført ferdig konfigurert utstyr som man kan sette opp selv (plug and play), eller det kan settes opp for deg.
  Pris: Nettverk som fint kan serve en festival med 100 kassepunkter leveres fra kroner 12 000 eks. mva. Dersom området er veldig stort og/eller kronglete vil det naturligvis påvirke prisen noe.
 • Fast lav pris på tilstedeværelse
  Teknisk personell fra Advania innehar spisskompetanse på både betalingssystemer og nettverk. Siden mange av teknikerne har en lidenskap for arrangementer så tilbys fysisk tilstedeværelse til en fornuftig pris. La Advania ta hånd om det tekniske, så kan du fokusere på å skape uforglemmelige opplevelser.
 • Tilgang til Advania sin nettbutikk med over en million artikler med IT-utstyr og telefoni – med spesialpriser for NKA-medlemmer
  Advania kan serve deg med det du trenger av utstyr og du får råd og veiledning ved behov. Du kan f.eks. til enhver tid få informasjon om hvilke leverandører som trygt kan anbefales på grunn av deres arbeid med bærekraft.
 • 50 % rabatt på billettsystemet Hoopla for arrangører som bruker Betala
  Betala har direkte integrasjon mot billettsystemet Hoopla slik at du enkelt kan overvåke barsalg, billettsalg (online og døra) og innslipp i samme system. I 2023 brukte over 3500 unike arrangører Hoopla som billettsystem til sine arrangementer og systemet håndterte over 10 000 arrangementer i Norge.  

 

Om Betala og Advania

Betala er en betalingsløsning utviklet av IT- og teknologiselskapet Advania. Med over 30 års erfaring i betalingsbransjen, tilbyr Betala enkle og effektive betalingssystemer, spesielt for arrangementer og festivaler. Advania, med sine 900 medarbeidere fordelt på 16 kontorer i Norge, leverer et bredt spekter av tjenester til både privat og offentlig sektor. De fokuserer blant annet på bærekraftige løsninger, IT-sikkerhet, skyløsninger, rådgivning og systemer innen GDPR og compliance, grønn teknologi og kunstig intelligens. Advania er dedikert til etisk og transparent forretningspraksis og jobber strategisk med miljø og bærekraft.

Les mer om deres bærekraftsarbeid her

Les mer om Betala

Les mer om Advania

#

Betala tilbyr en brukervennlig betalingsløsning med terminal og kasse i én enhet, perfekt egnet for festivaler, arrangementer og omreisende virksomheter.

Kontaktperson
Anders Olafsen
Telefon
901 14 314
E-post
Nettside