Dato
20. april 2023
Sted
Kristiansand

Sørveiv 2023

Sørveiv samler musikkbransjen fra Agder, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse!

Sørveiv 2023 arrangeres 20 - 22. april i Kristiansand, for 13. år på rad. Sørveiv er Sørlandets musikkbransjetreff og samler musikkbransjen fra Agderfylkene, Norge og resten av Norden til showcase-konserter og en internasjonal musikkfaglig konferanse.

Sørveiv har i alle år vært hjertet av musikkmiljøet på Sørlandet. Her får unge og lovende talenter innenfor musikkfeltet muligheten til å ta sine første skritt - både på scenen som artister, så vel som bak scenen som frivillige, ledere og styremedlemmer. Samtidig samler vi musikkbransjen i byen og fra resten av regionen og fasiliterer dialog med internasjonalt bransjepublikum.

De siste årene har Sørveiv vokst til en festival av nasjonal og internasjonal betydning. Etter ett års opphold og nye eiere vil Sørveiv 2023 komme sterkere tilbake som en grensesprengende festival med en nyskapende konferanse og et liveprogram med inspirerende konserter for byens publikum, samt gode nettverking- og fremvisningsmuligheter for artister og bransje.