Dato
02. november 2023 | Kl. 16:00
Sted
Factory Tøyen, Oslo

Lanseringsfest Green Producers Club

Green Producers Club, Norske kulturarrangører og Øyafestivalen inviterer til feiring av vårt nye partnerskap for grønnere festivaler - og til det aller første Club-møtet i GPC med faglig innhold rettet mot festivalbransjen. Vi gleder oss stort! 
 
Feiringen skjer 2. november kl 16:00, og er åpen for alle medlemmer i NKA og GPC, samt alle som driver eller er interesserte i å lage klimavennlige festivaler.
 

Om dagens program

Programmet vil inneholde en rekke klimarelaterte spørsmål og diskusjoner spesielt rettet mot det å lage klimavennlige festivaler og arrangementer. Tentativt lyder programmet som følger: 

  • Daglig leder i NKA, Siri Haugan Holden, forteller om hvorfor de har gått inn som partner i GPC, og hvordan dette går hånd i hånd med deres Grønne arrangementsstandard. 
  • Grunnlegger av GPC, Mads Astrup Rønning, viser fram klimaverktøyet Green Producers Tool og hvilke muligheter det gir arrangører. 
  • Martin Thim, partner- og bærekraftsansvarlig for de danske festivalene Northside og Tinderbox, snakker om deres erfaringer med å bruke GPT og hvordan de lager bærekraftige festivaler. 
  • Leder for bærekraft, miljø og mat på Øyafestivalen, Mia Frogner, forteller om hvordan det har vært å være med i utviklingen av GPT, og hvordan de jobber med klimastrategi, utslippsreduserende tiltak og klimaregnskap for å skape en grønn festival. 
  • Vi vil til slutt høre fra Emil Dæhlin, forsker ved Cicero - Senter for klimaforskning, om forskningen bak verktøyet - hvor høye CO2 utslipp er det faktisk fra et dieselaggregat og fra en keg med øl?

Praktisk info

Dørene åpner kl 16:00, programmet starter 16:30 og varer til 18:30. 

Det blir lett servering og tid til mingling etter programmet er ferdig - så om du ikke må rett hjem denne dagen, hold av tid i kalenderen litt utover kvelden. 

Arrangementet finner sted på Factory Tøyen i Oslo.

Si ifra til eli@greenproducers.club om du må melde frafall - både for å unngå matsvinn og slik at vi kan gi plassen din videre til neste på lista. 
 
OBS: arrangementet blir tatt opp og streamet direkte. Hvis du ønsker å delta digitalt, huk av for det i skjemaet. Da får du tilsendt link til møtestreamen rett i forkant.
 
PS. Vi kommer til å be deg om å fortelle oss hvordan og hvor langt du reiste fra jobb/hjemme for å komme til arrangementet så vi kan beregne klimagassutslippet fra arrangementet vårt. Dette skjemaet får du tilsendt nærmere arrangementet.

God hilsen fra NKA, Øya og teamet i Green Producers Club