Dato
09. september 2024
Sted
Sentralen i Oslo

Kulturarenakonferansen 2024

Norske Kulturarrangører, Kulturrom, Kulturalliansen, NOKU, Norsk Musikkråd, Noregs Ungdomslag og Norske Kulturhus inviterer til Kulturarenakonferansen 9. og 10. september på Sentralen i Oslo.

 

Kulturfeltet har en unik evne til å bidra til å utvikle byer, nye bydeler og vitale lokalsamfunn. Hvordan sikrer vi gode vilkår for kulturaktivitet over hele landet i årene framover? Hvordan sikrer vi at alle nye offentlige bygg blir tilrettelagt for kultur? Hvordan bruke eksisterende bygg smartere eller transformere gamle industriområder til levende kulturkvartal?

 

Dette er bare noen av spørsmålene som tas opp under den første Kulturarenakonferansen. Over to dager vil det bli fullt program med både panelsamtaler, foredrag og workshops. Norske Kulturarrangører er bidragsyter til konferansen i sin helhet og presenterer i tillegg et panel om tilgjengelige kulturarenaer. I panelet har vi fått med oss scenekunstner og tilretteleggingskoordinator, Sebastian Tjørstad, og daglig leder på Cosmopolite Scene, Marthe Heggenhougen, som vil diskutere hvordan god tilgjengelighet handler om mer enn fysisk tilrettelegging, hva som gjør at publikum føler seg velkommen og hvordan kan vi senke barrierene for deltakelse. Panelet blir moderert av vår egen Nyaling Saidy Kiil. 

 

Les mer om Kulturarenakonferansen og foreløpig program. Programmet oppdateres fortløpende.

 

Sted: Sentralen i Oslo, 9. og 10. september 2024.

Pris: 450,- + lunsj. 
Gratis påmelding for frivillige aktører (kontakt post@kulturrom.no for lenke til gratis påmelding)