20161112-DSC02359.jpg (2)

Møt din mentor

På konferansen får du mulighet til å ha eksklusive møter med personer i arrangørbransjen og få verdifulle tips og førstehåndskunnskap gjennom et møte med en eller flere av våre utvalgte mentorer. Bruk gjerne mentorene utover deres kjerneområder da mange har erfaring fra flere deler av bransjen. Hvert møte varer i 10 minutter.

Møt din mentor er fulltegnet.

Thomas Andre Valnes
Thomas Andre Valnes
Økonomistyring

Som økonomi- og salgssjef i Øyafestivalen har Thomas ansvaret for barsalg, billetter og øvrig økonomi i festivalen. Før han ble fast ansatt i Øya i 2010 har han jobbet med flere arrangementer og hatt ansvaret for barsalg på Valle Hovin, Fotball-VM på kontraskjæret, Hovefestivalen, Oslo Live og Norwegian Wood. I de siste årene har han spesialisert seg på moms i festivalbransjen og effektivisert rutiner rundt økonomiarbeidet i Øyafestivalen. Mottoet til Thomas er: Alle skal få!

Mina Evenrud
Mina Evenrud
Festivalledelse

Mina har gått hele veien fra praktikant til daglig leder i by:Larm. Hun har siden 2012 vært ansatt i Bureau Storm, hvor hun ved siden av daglig drift i by:Larm er prosjektleder for Musikkfest Oslo, artistproduksjonsansvarlig for Trænafestivalen, og har ulike ansvarsroller i Slottsfjellfestivalen. Hun har også jobbet med Rakettnatt, Vervenfestivalen, SALT og andre prosjekter. Mina har bred erfaring innen ulike sider av festivaldrift, og kan noe om det aller meste. 

 Fredrik Rørstad Lillegraven
Fredrik Rørstad Lillegraven
Spons og markedsføring

Fredrik er salg- og markedsansvarlig i Pstereo. Tidligere daglig leder i humorbyrået iStage Entertainment i Oslo med vekt på management og artistformidling. Før dette storkundeansvarlig i IT-bransjen. Studerte markedsføring på BI Trondheim. Tidligere festivalerfaring fra Storåsfestivalen. 

Boye Olav Skøre
Boye Olav Skøre
Områdesjef og mjølkeprodusent

Boye har ansvar for at de riktige tingene er på de riktige stedene til riktig tid på Vinjerock. Vært med på hele reisa med Vinjerock i ulike roller fra publikumsansvarlig og spons, til ulike frivilligjobber og områdesjef de siste 4 årene. Hovedansvarlig da Vinjerock oppgraderte og endret hele festivalområdet i 2017.

Stine Mari Røverdatter
Stine Mari Røverdatter
Klubbledelse

Stine Mari er økonomi- og administrasjonssjef i Friction/Atomic Soul og har ledererfaring fra BLÅ, Kanonhallen og Mono. I tillegg har hun jobbet på en rekke festivaler over hele landet. Hun studerer organisasjon og ledelse på BI og elsker å snakke om personalledelse, teambygging, prosjektledelse, arbeidsrett, styrearbeid, økonomi, organisasjon og daglig drift. 

Marit Over-Rein Stokkenes
Marit Over-Rein Stokkenes
Publikumsutvikling

Marit jobber som prosjektleder og markedsansvarlig for Interkultur, som formidler internasjonal kunst og kultur i Drammen og Buskerud. I tillegg står de bak Globusfestivalen, og har status som et nasjonalt kompetansesenter for flerkulturell formidling. De jobber spesielt mye med tematikk som omhandler publikumsutvikling og medvirkning. Marit har tidligere vært markedsansvarlig på Union Scene, prosjektleder på ungdomskulturhuset G60, og har i flere år jobbet med kursing av unge arrangører i Drammen.

Linnéa Elisabeth Svensson
Linnéa Elisabeth Svensson
Miljø

Linnéa jobber som miljørådgiver og produsent av arrangment innen byutvikling, idrett og kultur. I by:Larm har hun hovedansvar for konferansedelen. Hun har tidligere jobbet i Øyafestivalen med sponsing, økologisk mat og miljø. Linnéa hjelper gjerne arrangører med å gjør sine arrangement og sin drift mer bærekraftig; økonomisk, miljømessig og sosialt. Linnéa er sertifisert Miljøfyrtårnkonsulent, jobber med ISO-standard for bærekraftige arrangement og er sertifisør for britiske A Greener Festival Award

Sten Ove Toft
Sten Ove Toft
Booking
Sten Ove Toft er ansvarlig for konsertbookingene på BLÅ i Oslo. BLÅ har en kapasitet på 400 og er lokalisert i sentrum av Oslo. Stedet åpnet i 1998 som en alternativ jazzklubb, men har med årene etablert seg som en av de viktigste premissleverandørene for ny musikk innenfor alle sjangere. BLÅ arrangerer gjennomsnittlig 400 arrangementer i året, og i 2017 presenterte BLÅ cirka 550 artister, band og DJ's.
Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 12 ganger i året.