Dekorativ illustrasjon av to stykker som ser på en dørstokk og hvor den ene tenker at dette er ok og den andre tenker at det ikke er det.

Tilgjengelighet

Arrangørkonferansen 2024 er på Quality Hotel Ramsalt i Bodø. I teksten under finner du tilgjengelighetsinformasjon til hotellet. 

Quality Hotel Ramsalt

Hotellet er tilpasset mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det er heis til alle etasjer og hotellet er universelt utformet. Frokostsalen/restauranten er i underetasjen, inngang, lobby og hotellbar er i 1. etg. og konferansen finner hovedsakelig sted i 2. etg, med noe bruk av 1. etg i tillegg.

Teleslynge

Storsalen har en digital teleslynge. For å koble til den må man være koblet til konferanse-nettverk og bruke appen "Listenwifi". De andre salene har i utgangspunktet ikke opplegg for teleslynge, så det må bestilles inn. Gi beskjed i god til til jenny@arrangor.no ved behov for teleslynge.


Toaletter

Det er toaletter og HC-toalett i samme etasje som konferansen (2.etg.) og i 1. etg.


Evakuering

Ved eventuell evakuering der heis ikke skal brukes (som f.eks brann), vil ansatte på hotellet koordinere evakuering og sørge for de som trenger hjelp ned etasjene og ut, får det. Dersom det skulle være behov for evakuering så er oppmøteplass på togstasjon ved siden av hotellet. 

Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det er noen offentlige parkeringshus i nærheten. Noen parkeringsplasser kan også bli funnet rundt hotellet, men vær nøye med å følge parkeringsanvisningene for å unngå parkeringsbot.

Øvrige lokaler

Info om øvrige lokaler som brukes til festmiddag og vorspiel på torsdagen oppdateres fortløpende.

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 12 ganger i året.