20161112-DSC02359.jpg (1)

Møt din mentor

På Arrangørkonferansen får du mulighet til å ha eksklusive møter med personer i arrangørbransjen som til daglig jobber med tema som økonomistyring, klubbdrift, produksjon, markedsføring m.m.​ Få verdifulle tips og førstehåndskunnskap gjennom et møte med en eller flere av våre utvalgte mentorer. Hvert møte varer i 10 minutter. Det er mulighet for å legge inn kommentar/info om det du ønsker å snakke om på forhånd i påmeldingsskjemaet slik at mentor kan forberede seg litt. Hver mentor er tilgjengelig for fem møter mellom 11.45 og 12.45 på lørdagen.

Julie Forchhammer
Julie Forchhammer
Festivalledelse & miljø

Jobbet frivillig på sin første festival da hun var 6 år gammel. Siden da har hun startet opp spillesteder (John Dee), vært manager for Gluecifer, Cato Salsa Experience, Jim Stärk, The Real Ones med flere, reddet regnskog i Regnskogfondet, vært miljøsjef for Øyafestivalen. Og nå bor hun i Vang i Valdres og er festivalsjef for Vinjerock - et av Norges mest populære kulturarrangementer. 

Thomas Litangen
Thomas Litangen
Konseptutvikling og markedsføring

Thomas Litangen er 27 år, bor i Bodø og driver Pott og Panne AS. Selskapet står blant annet står bak festivalen Trevarefest i Lofoten, konsertserien «Halv ti på torsdag» på Dama Di i Bodø og talentprogrammet Antihype. Pott og Panne er også label/management for artister som Virkelig, NOHR og Svalestup.

Thomas er utdannet grafisk designer og har tidligere jobbet i reklame- og kommunikasjonsbyrået Big Pictu. Han har også jobbet med booking og markedsføring på konsertscenen Sinus og for Stormen Konserthus i Bodø. Han har i tillegg bakgrunn som trommeslager i bandet Kråkesølv.

Eyvind Brox
Eyvind Brox
Klubbledelse & økonomikontroll

Eyvind er daglig leder på Blå. Han er utdannet økonom med fordypelse i internasjonal finans fra Hogeschool van Amsterdam. Han har også jobbet som økonomiansvarlig på Blå før han ble daglig leder. Han sitter også i flere styrer, blant annet i KUMA og Musikkbyen Oslo.

Guro Furunes Pettersen
Guro Furunes Pettersen
Frivilligorganisering

Har en bachelor i Kulturprosjektledelse. Flere års erfaring som frivillig og har de 2 siste årene vært frivilligansvarlig hos Pstereo og Juba Juba hvor hun har organisert rundt 800 frivillige. 

Birgitte Mandelid
Birgitte Mandelid
Markedsføring og booking

Birgitte Mandelid kommer opprinnelig fra Tromsø, men bor i Oslo. Hun har en mastergrad i diverse humaniora fra UiO, og jobbet som musikkskribent i flere år, hovedsakelig i Dagbladet, før hun gikk til stillingen som markedssjef i Øyafestivalen i 2010. Utover stillingsinstruksen, jobber hun også med blant annet booking og kunst i festivalen. 

Ketil Børstein Stensrud
Ketil Børstein Stensrud
Marked og spons

Ketil har jobbet med Palmesus siden 2010, og har sett strandfesten vokse til å bli en av Norges aller største – og ikke minst kommersielle. I løpet av de siste 10 årene har Ketil jobbet med markedsføring, PR, sponsorstrategi og activation for flere av verdens største merkevarer som Adidas, HSBC, Porsche, Red Bull, L'Oréal og mange flere både her til lands og internasjonalt. I foredraget vil Ketil fortelle om hvordan Palmesus benytter egenutviklet teknologi til å optimalisere alle sider ved driften under avvikling og året rundt i forhold til kundeoppfølging og sponsorarbeid. 

Christian Schøyen
Christian Schøyen
Produksjon

Christian er sjef for norgeskontoret til Live Nation og startet i Gunnar Eide Concerts I 1988, som ble kjøpt opp av Live Nation for 10 år siden. I tillegg jobber han som prosjektdirektør og HMS ansvarlig i Live Nation Norge.  Som prosjektleder har han jobbet på alle arrangementene på Valle Hovin Stadion de siste 30 årene med artister som Rolling Stones, U2, Michael Jackson, Pink Floyd, Madonna, GNR, Springsteen, AC/DC m.fl. Sitter ellers i ett europeisk Live Nation utvalg som diskuterer sikkerhet og produksjon på store arrangementer og festivaler.

Marte Strand
Marte Strand
Sikkerhet

Marte Strand har jobbet med arrangementer siden 2007 og med sikkerhet på store arrangementer siden 2009. Hun har vært sikkerhetsansvarlig på arrangementer som Slottsfjell, Miniøya og X-Games, og er i dag sikkerhetsansvarlig på Palmesus og Crowd Manager på Sykkel-VM i Bergen, via sitt konsulentselskap Happy Projects AS. 

Lars Tefre Baade
Lars Tefre Baade
Kommunikasjon

Lars er daglig leder og kommunikasjonsrådgiver i TheOsloWay. Han har tidligere jobbet som seniorrådgiver i Kulturmeglerne, som markedsansvarlig på Rockefeller/ John DEE/ Sentrum Scene og som prosjketleder og fungerende daglig leder i Norsk Rockforbund.

Toffen Gunnufsen
Toffen Gunnufsen
Booking

Toffen Gunnufsen var med å grunnlegge Quartfestivalen i 1992, og var festivalsjef og bookingansvarlig der frem til og med 2006. I 2007 startet han opp Hovefestivalen der han var festivalsjef og bookingansvarlig frem til 2014. Per i dag er han daglig leder og bookingansvarlig hos Skral Festival i Grimstad, og en av initiativtakerne til den nye musikk festivalen Kadetten i Sandvika som arrangeres for første gang i 2018.

 

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 15 ganger i året.