070116_palmesus_kristiansand_florisheuer_hr_0173.jpg

Info

Her finner du alt du trenger å vite av praktisk info for årets Arrangørkonferanse.

Hvordan kommer jeg meg til Kristiansand?
Med fly, tog, bil eller buss. Husk å bestille tidlig for å få tak i billige billetter!

Konferanse og overnatting
Vi benytter oss av Clarion Hotel Ernst (Rådhusgata 2, tlf 38 12 86 00) - hotellet med det lille ekstra som ligger sentralt til i sentrum av Kristiansand. Alle andre lokaler vi benytter ligger i gangavstand fra hotellet. Gågaten Markens med shoppingmuligheter, barer og restauranter ligger kun 50 meter unna hotellet. Videre er severdigheter som Bystranda, Fiskebrygga og Kulturhuset Kilden i gangavstand. Togstasjonen og bussterminalen ligger et par kvartaler fra hotellet og flybussen tar deg direkte fra Kjevik Lufthavn.

Innsjekk fra kl. 15.00 og utsjekk kl. 11.00. Hotellet har et begrenset antall p-plasser i et innendørs parkeringshus. Forhåndsreservering anbefales, og prisen er kr 190 NOK per døgn. Dersom parkeringshuset er fullt hjelper hotellet deg gjerne med å finne andre parkeringsmuligheter i nærheten.

Frokost: Torsdag og fredag 06.30 - 10.00, lørdag og søndag 08.00 - 12.00

Middager og sosialt program
Middag fredag og lørdag + sosialt program er inkludert i pakkeprisen. Middag på fredag blir på Klubben, som ligger i gåavstand fra hotellet. På lørdagen blir det middag, underholdning og fest på Haubitz Låve som ligger på Odderøya. Det blir satt opp buss til og fra Haubitz.

Konsert
Vi har fått 100 rabatterte billetter til konsert med The Dogs, lørdag 14. oktober. Billettene er tilgjengelige frem til 6. oktober - eller til det blir utsolgt. De som skal på konsert må dra litt tidligere fra Haubitz, og må komme seg til Teatret på eget initiativ og regning (evt tar det ca. 20 min å gå).

Subsidiering
Pakkeprisene som inkluderer hotell og konferanse er subsidiert av NKA for våre medlemmer med gjennomsnittlig 1000 kr. For de som skal delta på Ekstraordinært Landsmøte dekker NKA overnatting fra torsdag til fredag for de som ønsker det. Dersom du har meldt deg på LM, men ikke dukker opp vil du bli fakturert for overnattingen torsdag - fredag.

Reisestøtte
Vi tilbyr medlemmer reiserefusjon på opptil 1500 kr per medlemsorganisasjon i forbindelse med Arrangørkonferansen i Kristiansand. Reiserefusjonskjema blir tilgjengeliggjort etter konferansen. Hvor mye som blir utbetalt avhenger av reisevei og antall søkere. Last ned skjema for reiserefusjon her.  


Refusjon
Vi refunderer ikke bestilte konferansepakker ved avbestilling.

Aldersgrense
Det er i utgangspunktet 18 års aldersgrense for å delta på konferansen. Er du under 18 år ta kontakt med oss, så finner vi en løsning.

Kontaktinfo:
Innhold og praktisk/ overordnet informasjon: anette@konsertarrangor.no
Påmelding/ mentor/ samarbeidspartnere : anders@konsertarrangor.no
Faktura: mariann@konsertarrangor.no
Presse: andreas@konsertarrangor.no
Ekstraordinært Landsmøte: torbjorn@konsertarrangor.no


 

 

 

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 15 ganger i året.