Tre av Arrangørprisens jurymedlemmer poserer etter årets jurymøte. Personen i front sitter i en elektrisk rullestol og personen bakerst til høyre holder en blomsterbukett.

Jury

 

Norske Kulturarrangører har med seg relevante bransje- og fagpersoner i utvelgelsesprosessen. Det siles ut fem finalister i hver kategori. Deretter er det opp til arrangørkolleger å stemme frem sine favoritter. I kategorien Årets øyeblikk er det publikum som stemmer frem sin favoritt.

Fagjuryen for Arrangørprisen 2024 består av:

Joakim Aadland er daglig leder i Balansekunst, en medlemsforening for kulturvirksomheter som jobber for et likestilt og mangfoldig kulturliv, og tidligere festivalsjef for Regnbuedagene i Bergen.

 

Linnéa Vågen Svensson har vært arrangør i mer enn 25 år. Hun brenner for bærekraftige opplevelser, og bistår bransjen gjennom rådgivning og utvikling av verktøy for å få til det grønne skiftet.

 

Nora Paynter Gundersen, event & sales i Palmer Group AS, DJ og student. Hun har i mange år deltatt i kulturlivet i både Bergen, Bodø og Oslo gjennom frivillighet, på scenen, som ekstatisk publikummer og arrangør.

 

Sebastian Tjørstad er komiker, skuespiller, danser og har jobbet som tilretteleggings- og formidlingskoordinator for CODA Oslo International Dance Festival.

 

Mads Suhr Pettersen, fotograf og fjorårets vinner av Årets øyeblikk, var med i fagjuryen for nettopp Årets øyeblikk. 

 

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 12 ganger i året.