Dekorativ illustrasjon av to stykker som ser på en dørstokk og hvor den ene tenker at dette er ok og den andre tenker at det ikke er det.

Tilgjengelighet

Arrangørkonferansen 2023 er på Litteraturhuset i Fredrikstad. Vi benytter to hoteller i kort avstand til Litteraturhuset, Quality Hotel Fredrikstad og Scandic City Fredrikstad. I teksten under finner man tilgjengelighetsinformasjon fra de ulike lokasjonene. 

Litteraturhuset i Fredrikstad

Litteraturhuset Fredrikstad er tilpasset mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det er heis til alle etasjer og er universelt utformet. Det er teleslynge i to av salene som brukes under konferansen. I Thygesen i 2. etasje, er det teleslynge som kobler seg opp til høreapparat. I Egalia i 3. etasje får man utdelt bøyle. Ta kontakt med en av de ansatte når du kommer så får du hjelp med dette. Det er toaletter i 2. og 4. etasje. Det er handikaptoalett i samme etasjer. Ved eventuell evakuering der heis ikke skal brukes (som f.eks brann), vil ansatte på Litteraturhuset koordinere evakuering og sørge for de som trenger hjelp ned etasjene og ut, får det. Det er kostbart å parkere på utsiden av Litteraturhuset Fredrikstad og i gatene rundt. Bruk gjerne byens to parkeringshus, St. Hans-fjellet p-hus eller Apenesfjellet p-hus. De ligger begge få minutters gange fra Litteraturhuset.

 

Quality Hotel Fredrikstad og Scandic City Fredrikstad

Begge hotellene er tilpasset mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det er heis til alle etasjer og trinnfri adgang. Hotellene har handicap-rom. Ta beskjed med oss i NKA eller direkte med hotellet skulle det være behov for dette. 
Quality har parkeringshus under hotellet med heis opp til lobbyen. Scandic har parkeringsmuligheter i parkeringshus 200 meter fra hotellet. Hotellene ligger i umiddelbar nærhet til Litteraturhuset, ca. 3-4 minutters gange. 

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 12 ganger i året.