Velkommen til Molde!

Sammen med Moldejazz og Rabalderfestivalen inviterer vi til Arrangørkonferansen 2020 i Molde! Konferansen er den største og viktigste møteplassen for landets arrangørbransje, og skal tradisjon tro gjennomføres i oktober til tross for at, og kanskje nettopp fordi, bransjen befinner seg i en dyp krise. 

Kapasiteten blir dessverre noe redusert for å kunne gjennomføre på en trygg og forsvarlig måte. Samtidig vil vi sørge for å strømme konferansen, slik at de av våre medlemmer som ikke har mulighet til å reise til Molde kan få med seg innholdet.

Norske Konsertarrangører har som interesse- og kompetanseorganisasjon samlet og styrket arrangørfeltet i over 30 år, og vi er stolte over å kunne tilby Arrangørkonferansen som en unik arena for arrangører fra hele landet også i år.

I forbindelse med konferansen innkaller vi også medlemmer til landsmøte, fredag 16. oktober kl. 18.00.

 

Arrangørkonferansen 2020 er fulltegnet. Man kan sette seg på en venteliste ved å sende e-post her.

Program

torsdag 15.10
17:00 - 19:00
Registrering og innsjekk

Sted: Lobbyen til Scandic Alexandra

Registrering og innsjekk til Arrangørkonferansen 2020 for de som ankommer Molde torsdag 15. oktober. 

 

19:00 - 23:00
Møteplass og middag

Sted: Fuzzy Platebar

Vi inviterer deltakere som ankommer Molde på torsdag til møteplass, pizza og generelt god stemning på Fuzzy platabar. Stedet ligger et steinkast unna Scandic Alexandra og vi håper de som har mulighet tar turen dit. 

fredag 16.10
11:00 - 13:45
Rabalderfestivalen inviterer på skogstur

Rabalderfestivalen ønsker å invitere deltakere som kommer tidlig til Molde på skogstur til Storlihytta. Fra Scandic Alexandra til hytta er det ca 45. min lett gange. Her byr vi på lunsj i fantastiske omgivelser. 

Kort om turen: En fin tur oppover lia nord for byen. Flott utsikt og mange benker å sitte på for å hvile seg. Storlihytta er en gammel hytte som Turistforeninga nå har overtatt, og som ligger flott til på veien opp mot Varden. Husk å kle dere etter været. Lette tursko anbefales. 

Avmarsj kl. 11:00 fra Scandic Alexandra (møtes i lobbyen). Vi er tilbake senest kl. 13:45. 

Påmelding her.

14:00 - 15:00
Registering og innsjekk

Sted: Foaje, Plassen kulturhus

Registrering og innsjekk til Arrangørkonferansen 2020.

 

15:00 - 15:30
NKA ønsker velkommen

Sted: Teatret vårt

- NKA ønsker velkommen til Arrangørkonferansen 2020
- Velkommen fra Moldejazz og Rabalderfestivalen
- Velkommen til Molde v/ Torgeir Dahl, ordfører


15:30 - 17:50
Covid-19: Hva skjedde og veien videre..

Sted: Teatret vårt

Vi setter av ettermiddagen til tematikk rundt covid-19 med foredrag, innlegg og samtaler. 

  • NKAs juridiske samarbeidspartner Bing Hodneland, har bistått mange av våre medlemmer gjennom pandemien. De har i tillegg utarbeidet åtte juridiske notater som har vært et særdeles nyttig verktøy for å takle de mange utfordringene som har dukket opp. Til konferansen kommer Martin Lie Hauge og Limita Lunde fra Bing Hodneland for å snakke om revidering av kontrakter, force majeure, refusjon av billetter m.m.  
  • Vi samler et utvalg arrangører til samtale om situasjonen vi nå står i, hvordan tiden har vært de siste månedene og ikke minst, veien videre. I panel: Ragnhild Severeide (Eggstockfestivalen), Sandra Márjá West (Riddu Riđđu Festival), Ante Giskeødegård (Momentium) og Linn Cecilie Andresen (Chateau Neuf & Det Norske Studentersamfund). Samtalen modereres av Tone Østerdal (NKA).
  • Internasjonale perspektiver fra bl.a. Mark Davyd (Music Venue Trust, UK) og Esben Marcher (Danske Live, Danmark).

 

 

18:00 - 20:00
Landsmøte 2020

Sted: Teatret vårt

Saksliste:

  1. Konstituering
  2. Årsberetning
  3. Vedtekter
  4. Arrangørpolitisk plattform
  5. Handlingsplan
  6. Medlemskontingent
  7. Innkomne saker
  8. Valg

Møtet er ferdig kl 20.00, under forutsetning av endt saksbehandling.

 

20:30
Middag

Sted: Scandic Alexandra

 

 

lørdag 17.10
10:00 - 10:50
Ei framtid for kultur-Norge. Bør vi jobbe for nye måter å organisere og finansiere bransjen så den står sterkere etter krisa?

Sted: Teatret vårt

Kulturarrangørene står til knærne i koronakrise, framtida er usikker. Men krise eller ikke krise; vi skal igjen gå på konsert, det kommer et stortingsvalg, og årlige statsbudsjetter kommer. Hvordan ruster vi oss for å komme tilbake til normalen? Skal vi jobbe aktivt for at offentlig støtte, lokalt og nasjonalt, legges drastisk om? 2020 betød full stopp for de fleste, men hva ønsker vi oss av omstillinga som må følge etter nedturen – og hvordan bør vi framstå som bransje? På tide å langtidsplanlegge for innovasjon, bærekraft og en levedyktig livebransje.

Vi tar praten: Hvor ligger mulighetene etter krisa? I panel: Kathrine Synnes Finnskog (Music Norway), Eivind Fadnes (Rabalderfestivalen) og Tone Østerdal (NKA).
Samtalen modereres av journalist i Ballade, Siri Narverud Moen.
11:00 - 11:50
Tech, but how to live it?

Sted: Teatret vårt

Hvordan påvirker den teknologiske utviklingen oss som enkeltpersoner og ikke minst arrangørfeltet som sådan, og hvordan man kan utnytte mulighetene som finnes til å berike og øke verdien av konsertopplevelsen for publikum og arrangør? Torgeir Waterhouse kommer til Arrangørkonferansen for å fortelle oss mer om dette. Torgeir er en ettertraktet rådgiver og foredragsholder med 20 års erfaring fra arbeid med it, digitalisering og teknologi, blant annet som direktør for Internett og nye medier i IKT-Norge. Han er en sentral aktør i debatten om IT-politiske spørsmål og et av Norges fremste hoder på tematikken.

12:00 - 13:00
Møt din mentor

Sted: Storyville foaje

På Arrangørkonferansen får du mulighet til å ha eksklusive møter med personer i arrangørbransjen. Få verdifulle tips og førstehåndskunnskap gjennom et møte med en eller flere av våre  utvalgte mentorer. Hvert møte varer i 10 min. 

Les mer om mentorene her. Det er maks to møter per arrangør. 

Vi har et begrenset antall plasser. Meld deg på her.

12:00 - 13:00
Rundbordsmøte: Grønt veikart

Sted: Storyville

Som et ledd i arbeidet med å utvikle et grønt veikart er det viktig å dele informasjon og erfaringer om grønne tiltak. I den forbindelse ønsker NKA å invitere til rundbordsmøte om grønt veikart på Arrangørkonferansen 2020.

Påmelding her. 

 

12:00 - 13:00
Rundbordsmøte: Arrangører og spons

Sted: Kunstsenteret

NKA inviterer til rundbordsmøte om spons under Arrangørkonferansen 2020.

Rundbordsmøte er fulltegnet.  

 

12:00 - 13:00
Satelittkontor med Kulturrom

Sted: Plassen kulturhus, 3 etg.

Møt KulturromDe er tilstede for å prate og veilede NKA sine medlemmer med spørsmål, søknader og alt annet du måtte ha på hjertet. Kulturroms formål er å sikre gode vilkår for øving og fremføring av musikk. Kulturrom gir tilskudd til øvingsutstyr, fremføringsutstyr, akustiske tiltak i alle typer musikkrom, samt bygg og utbedring av øvingsrom. De jobber også med kompetansehevende tiltak innen konsertteknikk; bl.a. kurs, workshops, fagdager og praksisplasser i lyd-, lys- og sceneteknikk.  Krever ikke påmelding. 

 

12:00 - 14:00
Digitalt satellittkontor med Kulturrådet

Sted: Plassen Kulturhus, 4 etg.

Møt Kulturrådet på årets konferanse. De vil være til stede med digitalt satellittkontor for råd og veiledning angående deres støtteordninger. Man har mulighet til å booke seg på 10 minutters møter. 

Påmelding her. 

13:00 - 14:00
Lunsj

Sted: Plassen kulturhus

 

14:00 - 14:30
Hvordan får vi folk med oss på en stortilt grønn endring i arrangement og samfunn?

Sted: Teatret vårt

Det er høy bevissthet og etterspørsel etter bærekraftige og grønne tiltak i kulturfeltet. Men hva skal til for å sikre grønn produksjon og et grønt skifte? Per Espen Stoknes, klimapsykolog og leder for BI Senter for Bærekraft og Energi, kommer til Arrangørkonferansen for å snakke om nettopp dette. Lær mer om hvilke psykologiske barrierer som motvirker endring, hvordan du omgår barrierene, hvordan arrangørfeltet kan bli grønnere og hva som skal til for å få til større endringer i samfunnet.

 

14:30 - 14:50
Sirkulærøkonomi og bærekraft

Sted: Teatret vårt

Når det gjelder arbeidet med bærekraft og grønn omstilling, er det ofte vanskelig å vite hvor man skal begynne. Dr. Nadina Galle viser oss at 'urban metabolisme' kan brukes som et diagnostisk verktøy for å identifisere hvor vi kan ha størst innvirkning, med minst mulig innsats. Etterhvert som flere forstår verdien av sirkulær økonomi er det viktig at vi legger til rette for mulighetene som finnes i utvikling og testing av nye innovasjoner. På samme måte som en forsker må utføre kliniske studier av nye legemidler i lukkede og kontrollerte miljøer, må sirkulærøkonomer gjøre det samme med sirkulære inngrep. Musikkfestivaler, med sine begrensinger og midlertidige natur, gjør dem til perfekte lukkede økosystemer for denne typen eksperimentering. Nadina viser oss hvordan denne kunnskapen er overførbar og kan anvendes i andre deler av samfunnet.

15:00 - 15:20
Status: Grønt veikart

Sted: Teatret vårt

Norske Konsertarrangører har sammen med Virke kultur og opplevelser, Virke Produsentforeningen, Norsk teater- og orkesterforening og Norske kulturhus tatt initiativ til å utarbeide et grønt veikart for kunst- og kulturfeltet. Målet er å gi en beskrivelse av klimaavtrykket feltet står for i dag, definere målsettinger og verktøy for mer bærekraftig kunst- og kulturproduksjon, samt å gi innspill til politiske tiltak. Prosjektleder for grønt veikart, Linnéa E. Svensson, gir en statusrapport på arbeidet med utvikling av veikartet og veien videre.

15:20 - 15:40
Sponsorene er viktigere enn noen gang!

Sted: Teatret vårt

For at arrangørfeltet gradvis, og forhåpentligvis om ikke alt for lenge kan komme tilbake til vanlig drift, er godt samarbeid med næringslivet helt avgjørende. Men hvordan vil sponsormarkedet se ut post-covid-19? På Arrangørkonferansen har vi med oss Stian Madsen, sponsorsjef i Fjordkraft som skal snakke om deres framtidige sponsorstrategi, hvordan de tenker og hva de ser etter i et potensielt sponsorsamarbeid.  Det blir også godbiter fra tidligere suksesshistorier.

15:40 - 16:00
Smittevern for arrangører

Sted: Teatret vårt

Smittevern har stått i fokus den siste tiden, og vil også prege livene våre i uoverskuelig fremtid. I oktober lanserer vi et nytt kurstilbud innen smittevern. Våre kursholdere har tatt et dypdykk i informasjon og erfaringer fra både inn- og utland knyttet til hvordan vi på best mulig måte kan legge til rette for trygge arrangementer med godt smittevern, for både publikum, ansatte og andre involverte. Resultatet skal bli et praktisk rettet kurs i smittevern som vil gi medlemmene våre nyttige verktøy og hjelp til å ta smittevernrådene ut i praksis. Svein-Egil Hernes er kursholder for NKA og del av prosjektgruppen som har utviklet kurset. På Arrangørkonferansen vil han presentere arbeidet med utviklingen av hjelpemiddel og verktøy for å sikre godt smittevern på arrangementer, samt informasjon om vårt rykende ferske smittevernkurs. 

16:10 - 17:00
Sånn gjør vi det

Sted: Teatret vårt

Å dele erfaringer, best-practise og suksesshistoriene, er kanskje det viktigste som skjer når vi samles på Arrangørkonferansen. I denne programposten vil noen utvalgte arrangører dele tips og triks, til inspirasjon og lærdom. 

Deltagende arrangører: Riddu Riđđu, Eggstockfestivalen/UFLAKKS, Miniøya, Vinjerock, Moldejazz, Malakoff Rcokfestival og Rabalderfestivalen. 

17:00 - 18:00
Avslutning på faglig program

Sted: Storyville og Tak

Vi møtes for prat, hygge og pizza. Og, baren er åpen.  

 

18:30 - 20:00
Konsert: Trondheim Jazzorkester og The MaXx

Sted: Bjørnsonhuset

SpareBank 1 SMN JazZtipendiat 2017-2018 gikk til Petter Kraft, Tomas Järmyr og Oscar Grönberg for prosjektet «Trondheim Jazzorkester og The MaXx». De kvitterte med en strålende konsert under Moldejazz 2018 og denne konserten kommer nå som plateutgivelse i desember 2020. Det passer derfor veldig godt med en nypremiere på konserten i forbindelse med Arrangørkonferansen i Molde 17. oktober.

De tre svenskfødte musikerne har vært en del av jazzmiljøet i Trondheim i om lag 10 år, med utspring fra Jazzlinja på NTNU. Alle har valgt å bosette seg i Trondheim, og de representerer i dag et kraftsenter i det unge norske jazzmiljøet. Gjennom bandprosjekter som Megalodon Collective, Team Hegdal, Hanna Paulsberg Concept, Doffs Poi, Yodok og Motorpsycho, har de gitt norsk jazz (og rock) både nye og fornya uttrykk. De har alle vært med i tidligere prosjekter i Trondheim Jazzorkester.

Midtnorsk Jazzsenter, Moldejazz, SpareBank1 SMN og Talent Norge står bak det årlige stipendet, som er det største innen norske improvisasjonskunst.

Det er utrolig stas for oss i NKA å kunne sette opp denne konserten og vi håper alle vil komme. 

Dørene åpner 18:30. Konsertstart 19:00. Vær ute i god tid. 

20:30
Middag

Sted: Plassen kulturhus

 

 

Innledere

 Nadina Galle
Nadina Galle
Sirkulærøkonomi og bærekraft

Dr. Nadina Galle er en prisbelønt økologisk ingeniør og gründer og har jobbet mye med å bygge sunnere økosystemer for fremtidige generasjoner. Hun er kjent for sitt arbeid med sirkulær økonomi på Metabolic, som er et konsulent- og start-up firma som bruker systemtenkning for å takle store bærekraftsutfordringer. Nadina har jobbet særlig med utviklingen av sirkulærøkonomiske inngrep for diverse aktører som Schiphol lufthavn, booking.com, byene Amsterdam, Rotterdam og Nijmegen, samt ulike musikkfestivaler (DGTL, Welcome to Village, Amsterdam Open Air). Hun er i tillegg miljøforsker, teknologisk entusiast, akademisk forfatter, foredragsholder og rådgiver for nyetablerte bedrifter og universiteter. I 2020 ble hun omtalt på # ForbesUnder30-listen for «Science and Healthcare».

Torgeir Waterhouse
Torgeir Waterhouse
Digitalisering, tech, framtiden

Torgeir Waterhouse er tidligere direktør for Internett og nye medier i IKT-Norge. Han er en sentral aktør i debatten om IT-politiske spørsmål og har tidligere jobbet i Forbrukerrådet. I dag jobber han med IT-utfordringer fra bransjens ståsted. Torgeir opptrer jevnlig i mediene og debatter, både som deltager og moderator.

Limita Lunde
Limita Lunde
Juss

Limita Lunde jobber i advokat kontoret Bing Hodneland der hun er tilknyttet IT- og medierettsavdeling og arbeidsrettsavdeling. Limita har bred erfaring fra musikkbransjen hvor hun har jobbet for Øyafestivalen, vært daglig leder på Parkteatret Scene AS, Little Big Music AS og Little Big Sister AS. I tillegg har hun prosjektledet og veiledet en rekke enkeltstående arrangement og festivaler. Limita bistår både norske og internasjonale selskaper innenfor kultur- og underholdningsbransjen, og holder jevnlig foredrag om temaer innenfor hennes ekspertiseområde.

Per Espen Stoknes
Per Espen Stoknes
Klimapsykolog

Per Espen Stoknes er TED Global Speaker, utdannet psykolog med dr.grad i grønn økonomi og arbeider som førsteamanuensis og leder for BI Senter for Bærekraft og Energi. Han er med-grunnlegger av flere miljøteknologiselskaper, og har lang erfaring som foreleser samt bedriftsrådgiver innen scenario-baserte strategier. Hans siste bok Det vi tenker når vi prøver ikke tenke på global oppvarming (2017), er utgangspunktet for TED-talken som er sett over 3 millioner ganger. Han er også utpekt av EU Commission som medlem av Europa Horizon Mission Board for Climate and Societal Transformation to 2030.

Linnéa E. Svensson
Linnéa E. Svensson
Klima og miljø

Linnéa jobber med byutvikling og bærekraftsprosjekter innen kultur og idrett og er prosjektleder for Grønt veikart for kunst- og kultursektoren. Hun underviser i kurset "Eventledelse" på BI i Oslo og i Bergen og er i tillegg sertifisert Miljøfyrtårnkonsulent og har jobbet med ISO20121-standaren for bærekraftige arrangement i Norge. Hun er styreleder for MØST og styremedlem i Stiftelsen Greener Events, samt GramArts Fond mfl. Hun er aktiv i det europeiske arrangørmiljøet i YOUROPE og var med å starte Green Operations Group i 2011. Linnéa har vært arrangør i over 20 år og har bla. jobbet for by:Larm, Øyafestivalen og Blå. I Greener Events var hun i perioden 2012-2017 daglig leder og jobbet med miljøprosjekter innen idrett, samfunn og kultur. 

Sandra Márjá West
Sandra Márjá West
Paneldeltaker

Sandra Márjá West er festivalsjef/kunstnerisk leder for den internasjonale urfolksfestivalen Riddu Riđđu som finner sted i Gáivuotna/Kåfjord i Nord-Troms. Festivalen har 83 arrangementer i løpet av fire dager. Programmet inkluderer konserter, dans, teater, kunstutstillinger, kurs, film, barnefestival, ungdomsprogram, debatter og seminarer.

 

Kathrine Synnes Finnskog
Kathrine Synnes Finnskog
Paneldeltaker

I 2013 startet Kathrine som den første direktøren for Music Norway. Som direktør har hun vært opptatt av å lede en åpen organisasjon for hele musikklivet, med særlig fokus på å utvikle tiltak for støtteapparatet og styrke forutsetningene for den eksportklare musikkindustrien. I tillegg sitter Kathrine i flere råd og internasjonale nettverk som jobber med strategiske tiltak for å stimulere til profesjonalisering og internasjonalisering i musikklivet.

Stian Madsen
Stian Madsen
Spons

Stian Madsen har vært spons – og markedssjef i selskaper som Vital, DNB og nå Fjordkraft. Han har bred erfaring fra både ledelse, salg og marked.
Gjennom mastergrader i strategi og finans har Stian en teoretisk tilnærming til sponsing som strategisk verktøy for å bygge kjennskap og assosiasjoner til merkevaren.

Ragnhild Severeide
Ragnhild Severeide
Paneldeltaker

Ragnhild er arrangementsansvarlig i AKKS Bergen, hvor hun blant annet leder ungdomsarrangørgruppen UFLAKKS Bergen og er festivalsjef for Eggstockfestivalen – den tradisjonsrike festivalen for unge, uetablerte artister i Vestland. Gjennom disse rollene har hun utstrakt erfaring med å jobbe med ungdomsarrangementer, med hovedvekt på ungdomsmedvirkning, å gi unge en scene å stå på, skape møteplasser og fremheve gode forbilder på og bak scenen.

Martin Lie Hauge
Martin Lie Hauge
Juss

Martin Lie Hauge jobber i advokatkontoret Bing Hodneland og bistår med rådgivning, forhandlinger og tvisteløsning særlig innenfor fagområdene eiendomsutvikling, plan- og bygningsrett, entrepriserett og fast eiendom. Han har bred erfaring med å bistå både byggherre- og entreprenørsiden i byggeprosjekter, herunder bruk av Norske Standardkontrakter og forbrukerentreprisekontrakter. Martin holder foredrag for aktører i bransjen og studenter ved Universitetet, og skriver jevnlig artikler innenfor sine fagfelt.

Linn Cecilie Andresen
Linn Cecilie Andresen
Paneldeltaker
Linn Cecilie Andresen er daglig leder for Chateau Neuf AS og Det Norske Studentersamfund, der hun selv begynte som frivillig i styret til Cinema Neuf i 2000.
Linn har arbeidet med kulturhusdrift siden hun ble ansatt som daglig leder for Ingebrigt Davik-huset i Ålesund i 2006. Foruten om dette har hun jobbet med sikkerhet på Øya festivalen i 10 år samt som arrangementsansvarlig for Tryvann og Landstreff Lillehammer i 5 år.
Mark Davyd
Mark Davyd
Music Venue Trust

Mark grunnla Music Venue Trust (MVT) i 2014, som er et representativt organ for grasrotarrangører i Stobritania. I 2016 endret MVT britisk lov som medførte at rammeverket ble endret for å beskytte musikkarenaer mot boligutbygging. MVT har over 900 medlemmer. Mark Davyd er medeier i Tunbridge Wells Forum, som er et spillested i Kent. Mark har ellers vært administrerende direktør for musikk - og veldedighetsorganisasjonen Rhythmix i 20 år og har jobbet som manager, drevet plateselskap samt musikkveileder.

Esben Marcher
Esben Marcher
Danske Live

Esben Marcher er daglig leder i Dansk Live, som er interesseorganisasjonen for danske festivaler og spillesteder. Esben har bakgrunn som bookingansvarlig i Spot Festival og spillestedet Forbrændingen som daglig leder.

Siri Narverud Moen
Siri Narverud Moen
Journalist

Siri Narverud Moen er journalist i Ballade.no Hun har nese for både politikk og musikk – og har jobba tett på musikk og arrangement siden hun var tenåring. Som journalist i NRK i 10 år fulgte hun norske talenter i «Urørt» og «Lydverket», og hun har også anmeldt for NRK radio/nett, i Dagsavisen og Drammens Tidende. Moen starta Music Norways Berlin-kontor, var presseansvarlig i Slottsfjell i tre år, har startet nisjemusikkprogram på radiOrakel, og snurrer noen ganger festmusikk på favorittrestauranten sin hjemme i Drammen.

Vidar Bråthen
Vidar Bråthen
Kulturrådet

Vidar er utdannet musikkviter fra UiO, med en master/hovedfag i musikkvitenskap fra 2000. Vidar begynte å jobbe i Kulturrådet i 2001 og jobbet da med ordninger som var forløpere til arrangørordningen (turné- og arrangørstøtte for populærmusikk og tilskudd til lokale musikktiltak). I perioden 2006-2012 jobbet han i Norsk jazzforum, bl.a. med en egen tilskuddsordningen for jazzklubber. Vidar har siden 2012 jobbet i Kulturrådet igjen, og har arbeidet med nesten alle tilskuddsordningene på musikkområdet, samt flere ordninger innenfor litteraturfeltet. Siden våren 2017 har han hovedsakelig jobbet med arrangørordningen og støtteordningen for musikkfestivaler.

Karen Sofie Sørensen
Karen Sofie Sørensen
Daglig leder, Kulturrom

Karen Sofie er daglig leder i Kulturrom. Hun har tidligere vært daglig leder for Brak i Bergen, har drevet Bruket bar og scene i Oslo, er styremedlem i Music Norway og har tidligere sittet i styret til Norske Konsertarrangører og Vill Vill Vest.

Svein-Egil Hernes
Svein-Egil Hernes
Smittevern

Svein-Egil har lang lang fartstid som produksjonsleder, teknisk sjef, produsent, turneleder m.m. Han er Norske Konsertarrangørers engasjerte sikkerhetskonsulent og fast kursleder for NUSB kurset Sikkerhet ved store arrangement.

Ante Giskeødegård
Ante Giskeødegård
Paneldeltaker

Ante Giskeødegård er medeier og driver av flere av landets største festivaler; Jugendfest (Ålesund), Utopia (Stavanger) og Festningen (Trondheim), samt klubbscenen Terminalen i Ålesund. I tillegg driver han to restauranter, en co-work, event- og konferanseselskap, lydstudioet Ocean Sound Recordings og billettsystemet Tikkio. Fellesnevneren er musikk, kultur og det å samle mennesker.

Eivind Fadnes
Eivind Fadnes
Paneldeltaker
Eivind Fadnes er bookingagent i Nordic Live og har jobbet i musikkbransjen siden 2011. Han jobber blant annet med artister som ISÁK og LÜT, og har det siste året jobbet mye med booking av livepodkast. Han er også festivalsjef for Rabalderfestivalen som er en kulturfestival for barn i Molde. Det må også nevnes at han eier 15 Sputnik-kassetter og fortsatt er stor fan!

Deltakerliste

*Kun deltagere som har samtykket er listet opp i offentlig deltagerliste.

Det er her det skjer!

Arrangørkonferansen 2020 finner sted på kulturhuset Plassen. 

62.736104,7.15536,17

Samarbeidspartnere

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 12 ganger i året.